6-7-8 éves korú gyereknek az esti teázás alkalmával, 3 deciliteres bögrébe tölteni kb. 3 cent valódi rumot, az rendben van?
Nem egyszeri alkalom hanem rendszeresen.
3 cent rum a többi víz-tea.
69# agresszív és provokatív a kérdésed.
Ha meglesz, akkor be fogom rakni ide.
Amíg nincs konkrétum, addig ez a kérdés is "irodalmi mű" a kérdező tollából.
Pont!
#72 Agresszív és provokatív?
Te meg egy hazug troll vagy, vagy tényleg csak simán elmebeteg.
Ne használj olyan szavakat, amiknek nem érted a jelentését.
68: tökmindegy, hogy töményen vagy 10 liter vízben kaptátok...
Az alkohol az alkohol. Higítva is!
Valami nagyon nincs rendben az egész sztoriban, de a te fejedben sem....
👍 Gratulálok az utolsó 3 hozzászóláshoz, igazán elmés és magasröptű megnyilvánulások, tökéletesen illusztrálják a megfogalmazójuk személyiségét.
Csak így tovább! 😄😁
77: de még ha igaz is, hogy az az orvos írt valamit, akkor is merő paranoia, képzelgés, hogy pont az ő sztoriját írta meg....
Amúgy meg név nélkül ki ismerné fel...? De kizártnak tartom, hogy ilyesmit szó szerint megírjon valaki...
77# na okoska, megtaláltam.
Újra elolvastam.
De igen, leírja a történetemet átszabva, toldozva-foldozva.
És újra döbbentem olvasom, hogy a kedves doktor úr azt hozza ki ebből a képzeletbeli - én történetem hibridből, hogy bizonyára anyukám nem hibázott csak én fújom fel.
Egyébként maga a pszich mesélte pár évvel később, hogy "tudjak róla", hogy az egyik irodalmi művének lettem az alapja.
Miután megkerestem és elolvastam, akkor döbbentem meg.
Most is megdöbbentem (2012 a publikáció ideje).
Értem én hogy ez egy kitalált mű de az én privát életemből merített része úgy lett interpretálva mintha az az illető lenne a vétkes mert kizart dolog hogy a "lelkiismeretes, pedáns anyuka" szándékosan itatta volna a gyerekeit alkohollal.
Trolloknak pedig: egyáltalán nem érdekel hogy mikkel támadnak, eltörpül pillanatnyilag az ő szemétkedésük ehhez az egész, újra felelevenített történethez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!