6-7-8 éves korú gyereknek az esti teázás alkalmával, 3 deciliteres bögrébe tölteni kb. 3 cent valódi rumot, az rendben van?
Figyelt kérdés
Nem egyszeri alkalom hanem rendszeresen.
3 cent rum a többi víz-tea.
#gyerek, alkohol
2022. márc. 15. 22:17
111/113 anonim válasza:
#110: persze, hogy az!
Egy ordas nagy kamu sztori!
112/113 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogyha úgy szar volt a tea, minek ittad meg? Azért ne legyünk hülyék, egy 6+ éves torkán nem lehet csakúgy lenyomni egy italt, ha ő nem akarja. Én biztos kiköptem volna.
113/113 A kérdező kommentje:
Komolyan kíváncsi vagy?
A válasz: eleve nekünk úgy volt "szoktatva" a rum, hogy egy gyerekek körében igencsak kedvelt édességbe is ez volt keverve, kisebb mennyiségben de viszont gyakrabban.
Én - visszaemlékezve - úgy voltam evvel a teás dologgal, hogy "biztosan megszaladt" (mintha túl sós lenne a leves) és arra is emlékszem hogy azonnal beütött és szerintem mentem is aludni.
Még valami rémlik hogy pakoltam bele a cukrot, hogy valahogy kompenzálja.
2022. márc. 29. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!