Mivel bizonyítható, hogy az egyik rokonom sugarbaby?
Konkrétan még egy kereső felnőtt sem élhet olyan színvonalon, ahogyan ő teszi. Munka nélkül.
A családban meg ő a példakép, mert hogy egyetemre jár és milyen okos, ügyes és hogy doktor lesz a családban (jogra jár). Ezt minden egyes családi ebéden meghallgatjuk.
Persze, nagy dolog a jog, de más munka és gyerek mellett végzi el. Neki más dolga sincs, mint az egyetem.
Támogatják otthonról, de mértékkel. Ő pedig pont nem úgy él, mint aki mértéket tartana. És már párszor kérdeztem, hogy honnan van neki ez, vagy az, vagy hogy tud utaznia annyit. Válasz: spórolt rá, vagy ajándék volt, és ennyivel le is zárja. És közben egyáltalán nem egy spórolós élete van... Pasit haza soha nem hoz, erre az a válasza, hogy majd ha gyűrű lesz az ujján, megismerjük.
A kérdezőt is szeretik holott a vigyora mögött egy gonosz sötét lelkű nő van:-D
Kérdező, kérdez meg a pasidat inkább vágjon alád alaposan, hátha egy jó orgazmustól kevésbé leszel irigy. Bár tudom neked a nemi életed is tökéletes:-D
Bár áskálódj csak kérdező, csak nehogy a végén téged utáljanak ki. Ha nálunk ilyen lenne közülünk a szarkavaró repülne először.
"Hát igazából egyik válasz sem a kérdésemre érkezett."
És nem véletlenül.
Csináld te is,ne féltékenyenkedj.
Majd te is lehetsz kis tündérke a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!