Tényeg megölöm őket?
az anyukám ma a fejemhez vágta hogy az anorexiámmal meg fogom ölni őt és apát is.:((((
amikor azt mondom erre, hogy jó akkor vigyenek újra kórházba hogy hízzak mert magamtól nem megy, akkor meg az a válasz hogy az nem megoldás, mert attól még anorex maradok. a megoldás az, ha magamtól hízok. de ha nem megy??? ha nem tudok? akkor miattam meghalnak a szüleim???
minden bizonnyal nemhiányzik nekik a testképzavaroddal járó hercehurca.
ok-ok, elfogadom én,h ogy egy betegség, de na, erőltesd meg kicsit magad, fórumozz ilyen témákkal, stb. vagy egyél, minden rosszindulat nélkül, sosem értettem a dolgot, leülsz, megfogod a villát, letoslz 5 falatot, még ha rossz is, de nemndja senki hogy kibirhatatlan, megismétled félóra múlva, megint csak 5 falatot, stb. mennifogaz.
Nem akarok nagyon csúnyát mondani a szüleidre, de gusztustalan, ahogy viselkednek.
Méghogy megölöd őket?És magukat felleősségteljes felnőtt embernek hiszik?
Te a gyermekük vagy.Az, hogy most beteg vagy, az ő alkalmatlanságukat mutatja. Most is mit csinálnak:ki akarják magukból vetni a problámát, a betegségedet, a CSALÁD betegséghét, ami világot gyújthatna végre a korlátolt, rettegő kis elméjükben, hogy mi nincs rendben a családban...
Nekik kellene segíteni neked, de vaészeg nem akarnak szembesülni azzal, hogy valamit nagyon elszúrnak, így ezért inkább magadra hagynak. Önzőek és hihetetlenül gyávák.
Orvoshoz kellene fordulnod, ez a lényeg, valahonnan segítséget és támogatást kell kapnod. Nem tudom hány éves vagy, ez fontos lenne.
Ha nem emgy az orvossal kettőzött erővel, akkor a családterápia lenne fontos, ezt azért nem legelső megoldásnak írom, mert a szüleid baromira nem szembesülnek a SAJÁT problémájukkal, felelősségükkel.A pszichiáterrel egyetemben ez lenne a következő lépés, együtt elmenni családterápiára.
Te nem vagy hibás!!!Ha valaki hibás, azok ŐK!Ez az ő saruk, 90%-ban, nem a gyereké!!
Nagyon drukkolok. Menni fog, ne félj!
köszi nagyon h válaszoltatok, sokat jelent és nagyon érdekes hogy milyen más egyesek véleménye.
egyébként 164/42 vagyok és 16 éves.
Azért mondják ezt, mert nagyon aggódnak érted.
Voltál már pszichológusnál? Melyik kórházban voltál? Miért engedtek ki, ha még nem gyógyúltál meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!