Ha mi is jobban érintetté válunk a háborúban, hogyan fogtok menekülni családot hátrahagyva?
Kutyának, macskának lehet útlevelet csináltatni, ami igazából állatorvosi igazolás. Ezt be tudod szerezni előre, ha félsz, de most a magyar és a lengyel határon is feloldottak minden ilyen adminisztratív akadályt. Rengetegen jönnek állattal.
Szülők természetesen jöhetnek és segítünk mindenben, ha nem jönnek, akkor maradnak. Lehet gonoszul hangzik, de én a kiskorú gyerek biztonságáért vagyok felelős, amíg a szüleim tiszta tudatú felnőtt emberek.
Nem tudom melyik volt a te válaszod, de ha csak annyit írtál, hogy te nem menekülnél egy olyan kérdésre, hogy "hogyan menekülnél?" akkor gondolom érted, hogy logikai alapon nincs értelme a válaszodnak, nem hasznos, mert nem válasz a kérdésre, nincs a válasz és a kérdés között logikai kapcsolat.
Képzeld kicsit, hogy "akinek ilyen ruhája van, annak kényelmes?" te meg beválaszolod, hogy "nekem nincs ilyen ruhám, így nem tudom". Nem vagy megszólítva. Hátha így könnyebben látod át.
Amúgy tök oké, ha nem menekülsz, csak épp most nem ez volt a kérdés, így a válasz rá nem hasznos, nem segít. Minden más tök oké, akár van mit hátra hagyni, akár nincs, akár könnyen megy valaki, akár nehezen.. Nem pontoztam le senkit, de szerintem simán lepontozható lenne a válaszod, olvasd el a kérdést a pipa/x előtt, és rá fogsz jönni. Tökre nem szeretem az ilyen válaszokat, amiknek nincs köze a kérdéshez.
Elfogadom a véleményed, de szerintem nincs igazad.
Magad is írod, hogy esetetekben "Teljesen kivitelezhetetlen a helyzet,...", tehát ez előfordulhat másnál is, ilyen, vagy egyéb okok miatt.
Nem gondoltam, hogy sorstársnak tilos leírnia, hogy marad.
Pedig egy Vh esetén lehet, hogy a maradás a (meg)menekülés, de ezt mindenki maga dönti el.
Ha ebből III-ik Vh lesz, hidd el, nem lesz hova menekülnöd!... de nem ragozom, ez végképp nem téma.
További jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!