Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Okkal vagyok csalódott, vagy...

Okkal vagyok csalódott, vagy eltúlzom?

Figyelt kérdés
Négy éve vagyunk házasok, van egy két éves gyerekünk. Köztem s férjem között voltak némi eltérések az utóbbi időben, de mindig túlléptünk rajta. Tudni kell, hogy én vagyok a gyerekkel egész nap, mondhatni semmi segítség nélkül, de emellett mindennap főzök, mosok, takarítok. (Mindennap). Mindig próbálok férjem kedvébe járni, legyen szó bármiről. A gond ott kezdődik számomra, amit említettem is neki, hogy nem tetszik, hogy bármire ideges lesz és elfelejti hova teszi le a dolgait erre jön a tornádó belőle. Mindegy nem is ez a lényeg. A házimunkába nem segít be, gyerekre nem ügyel, amit szóvá tettem neki finoman, hogy bar a rendre ügyelhetne egy annyira segítsen be, ERRE a válasz az volt, hogy én mibe segítek neki azonkívül, hogy egy tányér ételt elébe teszek?? Nagyon csalódott vagyok,hogy ő az egész napi tevékenységembol ennyit szűr le. Szerintetek túl reagáltam?

2022. márc. 3. 09:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
97%
Érdekes.. nem tudtam hogy cselédséget is vállal az a nő aki gyereket vállal. A pasas is vállalta, tehát tegye a kötelességét, mert az semmi hogy ugyanúgy él, sőt még annyit se csinál meg mint a gyerek érkezése előtt.
2022. márc. 3. 12:13
 32/38 anonim ***** válasza:
95%

Nem is azt kérte, hogy segítsen a házimunkában, hanem hogy vigyázzon a rendre. Ez alap. Megtisztelem azt, aki rendet tesz, takarít, hogy vigyázok. De mondjuk nekem alapvető igényem, hogy vigyázok a rendre. Mindenhol. Akkor is ha más takarít, akkor is ha én.

Na, meg a gyerekkel sem foglalkozik. Ugyanúgy az ő gyereke is.

2022. márc. 3. 12:13
 33/38 anonim ***** válasza:
87%

8-as! Értem,a GYED-ért cserèbe 0-24-ben elvárható hogy háztartási robot legyen a nő?

Kérdező, a gyerekvállalás előtt érdemes lett volna erről beszélnetek egymással. Mi így tettünk, elmondtam a férjemnek, hogy a babát közösen vállaltuk, nem segítséget várok tőle, hanem közös nevelést, együttműködést. Nem könnyű a 0-24 órás műszak, utólag is azt mondom, hogy a munkahelyem pihentetőbb, mint az évekig tartó otthoni "babázás".

2022. márc. 3. 13:54
 34/38 anonim ***** válasza:
96%

"Cseréljenek aztán ha utána is elégedetlenkedik a feleség akkor igazat adok neki"

Már ne is zavarjon, de a legtöbb nő dolgozik gyerekvállalás előtt, ergo össze tudja hasonlítani a két dolgot :D

Tudod, az a nagy különbség, hogy amikor az ember hazajön a munkából, tulajdonképpen azt is mondhatja, hogy ő most pihen.

Az én férjem is szokott, nincs vele bajom, tegye, csak ő is ugyanígy vegye át néha a gyereket, és az elmaradt házi munkát, hogy én is tudja pihenni.

Mert a munka csak 8-9 óra, a gyerek meg 24 óra, ott nincs szünet és pihenés, max. amikor már akkora, hogy huzamosabban eljátasszon magában. Na, ez nem a kétévesek sajátsága.

Elárulom, hogy dolgozni járni sokszor könnyebb volt, mint itthon ellátni a háztartást és a kertet a gyerek mellett, aki rosszul tűri, ha nem vele foglalkozok.

Mondjuk, ezt a férjem is megérti.

2022. márc. 3. 14:22
 35/38 anonim ***** válasza:
94%
A gondok ott kezdődnek, hogy össze nem illő emberek házasodnak és gyereket vállalnak… akkor nem kell csodálkozni, ha pár év után csak a probléma van, aztán a gyerek miatt meg még húzzák a sz@rt, ameddig lehet
2022. márc. 3. 14:26
 36/38 anonim ***** válasza:
94%
Akkor most kicsit gondolj vissza arra mikor még nem volt gyerek és te is dolgoztál. Akkor egyenlő mértékben vittétek közösen a háztartást?
2022. márc. 3. 15:47
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Mit dolgozik, lehet angyon fáradt.
2022. márc. 3. 23:57
 38/38 anonim ***** válasza:
94%

"mindennap főzök, mosok, takarítok. (Mindennap). Mindig próbálok férjem kedvébe járni, legyen szó bármiről."

Na ez a probléma! Magadat nem tiszteled, más se fog. Cselédnek néz, a szolgáját meg nem fogja tisztelni.

2022. márc. 4. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!