Okkal vagyok csalódott, vagy eltúlzom?
Én azt tapasztalom, hogy nagyon sok férfi tényleg azt hiszi, láblógatás otthon lenni a gyerekkel, az enyém is ezt hitte az elején. Bár tény, hogy 4-5 hónapos koráig könnyebb dolgom volt.
Most 10 hónapos, mászik-járkál egész nap, nyúlna mindenhez, amihez nem szabad, ordítva rángatja a nadrágom, míg főznék.. Na, most már a férjem is szokott rá felügyelni, mikor nekem dolgom van házon kívül vagy belül, azóta rájött ő is, miért nem haladok néha sehova.
Pedig igyekszem, de igenis vannak nagyon nehéz napok, olyankor hazajön, megfogja a porszívót, takarít, főz, nem panaszkodik. A te férjed nem vigyázott még a gyerekre, hogy megtapasztalja, milyen meló tud lenni?
Durva, hogy ennyit lát az általad teremtett háttérből, hogy kap enni...
A koszos ruhák maguktól mennek a mosógépbe, és magukat teregetik ki? A fiókban öntermő módszerrel keletkeznek a tiszta gatyák-zoknik? A lakás öntisztuló? A gyerek önmagát foglalkoztatja, eteti, sétáltatja magát?
A hűtőben csak úgy keletkeznek a friss cuccok? A kamra is öntöltő? Nyilván te vásárolsz be....
És most nem sorolom a többit...
Én előbb hagynálak el téged. 😉
Ezentúl azt a ruhát mosd ki ami a szennyes tartóban van. Ha a tányérját poharát a mosogatóig sem képes elvinni, akkor a következő étkezést abba kapja, úgy mosatlanul, maradékostul. Amit szétdobál, széthagy cuccokat ne pakold vissza a helyére, csak legyen egy nagy fekete zsák, vagy karton doboz "talált tárgyak" felirattal, amibe bele tudod hajítani ezeket, hogy legalább útban ne legyenek.
Igen is az a minimum, hogy extra kuplerájt nem csinál maga után. Ez nem "segítség", ez a minimum tisztelet amit irántad tanúsíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!