Miért vannak sokan kiakadva azon ha egy nő pár hónapig
nem dolgozik?
Figyelt kérdés
Felmondtam a munkahelyemen, mert nagyon stresszes volt. Kapok 3 hónapra munkanélkülit, de ha tovább itthon maradok se bánom. Férjem se bánja, mert jól keres. Mégis ha bárhol feljön, hogy nem dolgozok egyből mondják jajj majdcsak találsz nemsokára stb.
79# miért lennék irígy egy munkanélküli semmirekellőre??Én örülök hogy hasznosan telnek a napjaim,szeretek dolgozni.Egyfajta függetlenséget ad.Az egész napos döglés mire jó??És inkább neked kellene érvelni hogy egy felnőtt ember miért henyél hónapokig.Frusztrált inkább a kérdező,mert ugye borzasztó stresszes volt neki a meló🤣
2022. márc. 4. 20:45
82/93 anonim válasza:
irigy :D Mire, a semmirekellőségre? Ugyan már :D
2022. márc. 4. 20:57
83/93 anonim válasza:
81. + a további értetlenkedő hozzászólásnak : a SZABADSÁG , tudjátok mi az?
Nem. TI reggel ( vagy akárhánykor, időpontra gondolok ) iparkodtok befelé a munkahelyetekre dolgozni ( éhbérért ...amire olyan rettenetesen büszkék vagytok , pedig a ti kizsákmánylóitok ezen híznak ... csak ti oly ostobák vagytok, hogy ezt észre sem veszitek, avagy nem is szeretnétek szembesülni avval, hogy be vagytok csapva , teljesen értelmetlen az hogy idegen embereknek csicskázzatok.
Bemész reggel x órára dolgozni csak hogy GB úr cégébe hasznot hajts. Kapsz érte valami éhbért, esetleg gyöngyöket :-))
2022. márc. 4. 21:02
84/93 anonim válasza:
Én sem értem, hogy mire lennék irigy. 😂😂
2022. márc. 4. 21:02
85/93 anonim válasza:
Szerintem te annál nagyobb csöves vagy. 😉😉
2022. márc. 4. 21:04
86/93 anonim válasza:
De emberek! Nem mindegy ki mit csinál? Mindenki úgy él, ahogyan akar.
Senkinek semmi köze a másik életéhez. Mindenki a saját kárán tanul!
Nem hinném, hogy az itt kommnetelők nem örülnének annak, ha nem kellene dolgozniuk.
Ha még szeretnék tevékenykedni, hát dolgozzanak!
2022. márc. 4. 22:37
87/93 anonim válasza:
*ha még szeretnek tevékenykedni
2022. márc. 4. 22:38
88/93 anonim válasza:
Itt mindenki annyira imád dolgozni basszus 😂. Ti nem tehetitek meg a pár hetes pihentgetést, az egy dolog. Mástól irigyelni és le ingyenélőzni pedig a saját szegénységi bizonyítványotok. De persze mindenki a munka hőse, aki akkor sem menne szabira, ha megtehetné. Majd el is hiszem.😅
2022. márc. 9. 09:16
89/93 anonim válasza:
Valakinek helyezték is kell dolgozni, nem ülhet mindenki otthon "hivatásos ÉdesAnyaként".
Inkább legyetek hálásak nekünk!
2022. márc. 9. 09:29
90/93 anonim válasza:
Utolsó, te ki helyett dolgozol, amiért annyira hálásnak kéne lenni? Véletlenül sem amiatt, hogy fennttartsd saját magad, á, dehogy. Csakis őszinte hivatástudatból. Ha pedig meg tudnál úgy élni pár hétig, hogy kihagyod a melót, két kézzel tiltakoznál ellene, mi? 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!