Miért vannak sokan kiakadva azon ha egy nő pár hónapig nem dolgozik?
"Biztos én vagyok az egyetlen nő aki nem dolgozik..."
Nem, de TE vagy az aki fennhangon hirdeti és - itt jön a lényeg - várja, hogy vállon veregessék.
Először is, senkinek semmi köze hozzá.
Nekem volt egy nagyon stresszes vállalkozásom, 10 évig csináltam, aztán meghoztam a döntést, hogy felszámolom, mert különben begolyózok. Férjemmel megbeszéltük, és mondtam neki, hogy ha mindent lezártam (nem ment egyik napról a másikra, szerződéseim voltak, teljesíteni kellett), szóval hogy ha MINDENT lezártam, záró bevallások bementek, stb, akkor szeretnék magamnak 2 hónapot, amikor még csak nem is keresgélek munkahelyet. Vagy látogathat a bolondokházában, mert annyira kivagyok, sok volt... Mondta, hogy természetes (ő vállalkozó, hárman simán megéltünk abból, amit keresett). Aztán a 2 hónapból lett 2 év, de annyira jó volt így áthidalni a kislányunk iskolakezdését, kicsit kisimulni idegileg. Én úgy voltam, hogy mindenki bekaphatja, ez a férjemmel a kettőnk döntése.
Utána megszórtam önéletrajzokkal a környező cégeket, és kerestek egy multitól, fel is vettek. Sehonnan nem hiányzik az a 2 év pihi, és jó visszagondolni rá.
Mit szólnál, ha a férjed jelentené ki, hogy most otthon marad pár évig mert fáradt. Majd te eltartod.
Egyenjogúság van? Nem?
Nem olvastam végig az összes választ csak kB huszat az elején hogy lássam mi a tendencia és látom, senki nem írta (addig) azt ami az igazi válasz - és én csak tudom mert ugyanebben a cipőben jártam - IRIGYEK!
Engem anno halálra szekáltak a szemforgató, álszent, sunyi kérdésekkel, erdeklődésekkel, alattomos utalgatásokkal.
Eleinte szívemre vettem mert fiatal voltam (és a párom jól keresett, direkt így beszéltük meg hogy nincs munkahely) azután rájöttem hogy egyszerűen csak a gonoszság motiválja ezeket.
Ne foglalkozz velük!!!!!
A te életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!