Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyuéknak?...

Hogyan mondjam el anyuéknak? Döntöttem, és ezt akarom!

Figyelt kérdés

Szóval, terhes vagyok a vőlegényemről. Összeköltözünk, 1-2 hónapon belül, és a sulit majd levelezőn fogom befejezni.

Ezekről ők nem tudnak még, ma este akarjuk elmondani.

Tudom, hogy ki fognak akadni, mert csak 20 éves vagyok.

2010. szept. 12. 14:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb szülő nem azon aggódik ilyenkor, hogy túl fiatal a lánya, hanem hogy ott ne maradjon a babával majd egyedül, amiért fiatalon vállalta. Szerintem azt kellene nekik hangsúlyoznotok,hogy tényleg komolyan gondoljátok és a fiúnak majd a tetteivel is bizonyítania kell. Akkor a szüleid megnyugszanak, hidd el!
2010. szept. 12. 14:59
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Gratulálok a hozzáállásotokhoz,és sok boldogságot nektek.A szüleid ki lesznek akadva,bármit vágnak is a fejedhez,te ragaszkodj a döntésedhez és számolj el tízig,mielőtt válaszolsz nekik.
2010. szept. 12. 15:06
 13/21 anonim válasza:
84%
Hú, örülök, hogy kiírad ezt a kérdést mert én is pont így vagyok mint te csak én 11hetes vagyok és 24 éves. Nekem nem az a legnagyobb gondom, hogy mit fognak szólni a szülők bár ettől is félek rendesen hanem, hogy 1 fizetésből hogyan lehet 3 embert eltartani mert gondolom te sem dolgozl iskola mellett... Ti hogy fogjátok megoldani ezt?
2010. szept. 12. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

A legjobb barátnőm 19 évesen esett teherbe egy 21 éves fiútól aki megcsalta az egyik nagyon jó barátnőjével a lányt. Ennek ellenére nem vetette el a babát! Az anyukája legszívesebben kinyírta volna, de ez csak pillanatnyi harag volt, ami érthető hiszen csak egy érettségije van és anyagi támogatást a fiútól nem várhat mivel nem dolgozik és nem fizetnek nekik:O

A lényeg ebben az egészben h a barátnőm anyukája a legboldogabb most h már megvan a pici.

Ez a baj a mai világgal h sokan nem merik bevállalni fiatalon a kicsit, és kifutnak az időből. Ezért van olyan magas statisztikája a természetes fogyásnak.

Azért annak örülök h vannak még bátor emberek akik belevágnak :) Én biztos h várok még vele :)

Sok boldogságot kívánok nektek!

20/L

2010. szept. 12. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

Sok sikert, ez a te döntésed nem a szüleidé.

Egyébként nem hiszem hogy le akarnának beszélni, ha az én lányom lennél nem tenném.

Felnőtt vagy neked kell döntened és ahogy leírod bőven elég értelmes ahhoz, hogy jó döntést hozz.

2010. szept. 12. 15:22
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A baba "becsúszott", vagyis többször elfelejtettem bevenni a tablettát. De már így utólag nem bánom, nagyon boldog vagyok.

Van egy örökölt lakásom, de kiadtam egy fiatal párnak. Ők a héten mondták, hogy kb 1 hónap és kiköltöznek. Ezután döntöttem úgy, hogy biztosan megtartom a babát.

Szerencsére a vőlegényem jól keres, nem lesz gond hogy 1 fizuból 3an kell élnünk.

2010. szept. 12. 15:54
 17/21 A kérdező kommentje:
Fél éve volt az eljegyzésünk (családi ebéd és ünneplés) szóval anyuék tudják, hogy komolyan gondoljuk együtt.
2010. szept. 12. 15:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem fognak lebeszélni, de biztosan szóvá teszik, hogy legalább az iskola befejezéséig várhattunk volna. Még 22 évesen is fiatal anyuka lennék!
2010. szept. 12. 16:10
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

22 vagyok, 2 éves fiammal. Kicsit rühellem így az egyetemmel járó cécót, ám bíztatlak, minden oké lesz! Bár már felmérted a lehetőségeidet...

Ugyanez volt a szitu nálunk is, én sokáig meg se mondtam, mondván nincs szükségem a család károgására.

mikor látszott és megkérdezték, nem vagyok-e terhes, mondtam, hogy de. Egyszerre a sulival jöttek. Megnyugtattam őket, hogy nem az első vagyok a világtörténelemben, és befejezem, mert fontos és sok energiát feccoltunk bele, meg egészséges felnőtt nő vagyok, 5 éves kapcsolatban, otthonunk is készül stb. Aztán kicsit kimentem levegőre, nehogy olyat vágjanak a fejemhez, ami fáj és ők is megbánják.

Bíztatlak, mondd el jóhírként! Az életnek egészséges ember örül, még ha kicsit váratlanul éri is.

Gratulálok!

2010. szept. 12. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:

szerintem nem lesz akkora a kiakadás,mint,amire számítasz!

Szintén 7 hetes terhes vagyok,23 éves, fiatal leendő anyuka,remélem:)

Szóval én is paráztam,h szüleim eléggé házasságpártiak,így mi lesz,ha megtudják,h kicsilányuk babát vár házasságon kívül...Meglepődtem,tiszta szívből örültek,semmi beszólás.Igaz ,mi 3 éve együtt élünk a párommal,de nálunk pl. eljegyzésről szó sem volt eddig/mármint feléjük kommunikálva,mi jövőre terveztük az esküvőt/

2010. szept. 12. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!