Hogyan mondjam el anyuéknak? Döntöttem, és ezt akarom!
Szóval, terhes vagyok a vőlegényemről. Összeköltözünk, 1-2 hónapon belül, és a sulit majd levelezőn fogom befejezni.
Ezekről ők nem tudnak még, ma este akarjuk elmondani.
Tudom, hogy ki fognak akadni, mert csak 20 éves vagyok.
Szia!
A legjobb barátnőm 19 évesen esett teherbe egy 21 éves fiútól aki megcsalta az egyik nagyon jó barátnőjével a lányt. Ennek ellenére nem vetette el a babát! Az anyukája legszívesebben kinyírta volna, de ez csak pillanatnyi harag volt, ami érthető hiszen csak egy érettségije van és anyagi támogatást a fiútól nem várhat mivel nem dolgozik és nem fizetnek nekik:O
A lényeg ebben az egészben h a barátnőm anyukája a legboldogabb most h már megvan a pici.
Ez a baj a mai világgal h sokan nem merik bevállalni fiatalon a kicsit, és kifutnak az időből. Ezért van olyan magas statisztikája a természetes fogyásnak.
Azért annak örülök h vannak még bátor emberek akik belevágnak :) Én biztos h várok még vele :)
Sok boldogságot kívánok nektek!
20/L
Sok sikert, ez a te döntésed nem a szüleidé.
Egyébként nem hiszem hogy le akarnának beszélni, ha az én lányom lennél nem tenném.
Felnőtt vagy neked kell döntened és ahogy leírod bőven elég értelmes ahhoz, hogy jó döntést hozz.
Köszönöm a válaszokat!
A baba "becsúszott", vagyis többször elfelejtettem bevenni a tablettát. De már így utólag nem bánom, nagyon boldog vagyok.
Van egy örökölt lakásom, de kiadtam egy fiatal párnak. Ők a héten mondták, hogy kb 1 hónap és kiköltöznek. Ezután döntöttem úgy, hogy biztosan megtartom a babát.
Szerencsére a vőlegényem jól keres, nem lesz gond hogy 1 fizuból 3an kell élnünk.
22 vagyok, 2 éves fiammal. Kicsit rühellem így az egyetemmel járó cécót, ám bíztatlak, minden oké lesz! Bár már felmérted a lehetőségeidet...
Ugyanez volt a szitu nálunk is, én sokáig meg se mondtam, mondván nincs szükségem a család károgására.
mikor látszott és megkérdezték, nem vagyok-e terhes, mondtam, hogy de. Egyszerre a sulival jöttek. Megnyugtattam őket, hogy nem az első vagyok a világtörténelemben, és befejezem, mert fontos és sok energiát feccoltunk bele, meg egészséges felnőtt nő vagyok, 5 éves kapcsolatban, otthonunk is készül stb. Aztán kicsit kimentem levegőre, nehogy olyat vágjanak a fejemhez, ami fáj és ők is megbánják.
Bíztatlak, mondd el jóhírként! Az életnek egészséges ember örül, még ha kicsit váratlanul éri is.
Gratulálok!
szerintem nem lesz akkora a kiakadás,mint,amire számítasz!
Szintén 7 hetes terhes vagyok,23 éves, fiatal leendő anyuka,remélem:)
Szóval én is paráztam,h szüleim eléggé házasságpártiak,így mi lesz,ha megtudják,h kicsilányuk babát vár házasságon kívül...Meglepődtem,tiszta szívből örültek,semmi beszólás.Igaz ,mi 3 éve együtt élünk a párommal,de nálunk pl. eljegyzésről szó sem volt eddig/mármint feléjük kommunikálva,mi jövőre terveztük az esküvőt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!