Akik szintén a nagymamájukkal egy fedél alatt élnek és megőrülnek tőle, mit tesztek?
Nyilván költözés nem opció, arra nincsen pénzem pályakezdőként, illetve szinte még jó is, mert ha egyedül élne szerintem felgyújtaná a házat (amiket művel) így tudok figyelni rá, mivel otthonról dolgozom de kikészíti az idegeimet teljesen. Idősek otthonába nem megy, arra van esze, és amikor a háziorvostól akarok gyógyszert kérni neki, azt mondja nem kell neki mert teljesen rendben van az öreglány.--> Nagyon tündérien álcázza a rendes embert, mintha valami kiképzést kapott volna, csak az ismeri igazán milyen rhadék aki együtt él vele.
Csak olyanok válaszait várom akiknek szintén van ilyen tapasztalata.
Beugrós helyekre nem olyan vészesen sokat - habár nyilván függ az elhelyezkedéstől -, a nembeugrósoknál...sajnos igen. Anyámnak 2018-ban kerestem otthont. Az elfekvőkben is 130-an álltak előtte és én nem oda szerettem volna beadni.
Nagyon kiszállt a Kormány az idősek gondozásából/ellátásából. Annak a korosztálynak kell róluk gondoskodni, akik még dolgoznak, a 65 éves nyugdíjkorhatár felemelése okán.
20. 22.
Milyen koltsegek voltak a beugros meg nem beugros helyeken?
23as a nem beugrós az valamelyik kórház krónikus belgyógy osztálya(elfekvő).
Ez ingyenes, cserébe pár héten belül elteszik az időseket láb alól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!