Mit adjak annak, aki az ajándékozásnál ilyen bunkó volt?
Névnapomra megkérdezte mit kérek. Nem találta meg amit kértem helyette otthonról hozott hasonlót ami eleve már bontott volt, felét már elhasználta belőle. Aztán kb 5 hét múlva megkérdezte használom-e. Mondtam,hogy nem. Akkor visszakérte, mert,hogy olyan jó az neki ő akkor elhasználja. Milyen ember az ilyen?
Most meg jön a karácsony és nekem kéne őt megajándékoznom. De ezek után mit adjak? Egy félig megrágott szaloncukor jó lesz? mondván nekem nem ízlik, hátha neki jó lesz.
én adnék neki egy wc sprayt. és amikor meglátja, felkiáltanék, hogy a fracba, azt hittem hajlakk.
(barátnőm kapott légfrissítő sprayt a párja nagymamájától. sokat gondolkodott rajta, hogy vajon mért kaphatta, aztán arra jutott, hogy a mama 95 éves, orráig sem lát, jóindulatból történt a "baleset" ,valószinűleg hajlakkot akart venni, mert azt a barátnőm sokat használ) :-))))))
Istenem milyen jó ötletekkel vagytok ti is tele, csupa jóindulatból:)))
Igen ezek nagyon tetszenek.
Vettünk két használt akciós hordozható vonalas készüléket, mert anyukám szólt, hogy szerezzünk neki. Na gondoltuk anyósék is kapnak egyet. De az a helyzet, hogy a kettőből tudtunk egyet csinálni. Így anyukám kapja meg mert neki jobban van rá szüksége, meg különben is ő kérte. De az ötleteket olvasva arra gondoltam becsomagolom a nem működő készüléket és mikor próbálják használni azt mondom bocs nem tudtam nem működik. Akciós volt. Ja és,hogy mivel használt nincs rá garancia hát istenem én is kaptam már így ajándékot nem is tudom kitől. Add vissza a másikhoz jó lesz alkatrésznek.
Jó kis téma így karácsony előtt:)))
Vennék neki 100ft-os boltból jó olcsó büdös desodort vagy valami bóvli sz@rt... örüljön )))
Te meg ne bosszankodj, ismerek én is ilyen embert, sajnos közelről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!