Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak annak, aki az...

Mit adjak annak, aki az ajándékozásnál ilyen bunkó volt?

Figyelt kérdés

Névnapomra megkérdezte mit kérek. Nem találta meg amit kértem helyette otthonról hozott hasonlót ami eleve már bontott volt, felét már elhasználta belőle. Aztán kb 5 hét múlva megkérdezte használom-e. Mondtam,hogy nem. Akkor visszakérte, mert,hogy olyan jó az neki ő akkor elhasználja. Milyen ember az ilyen?

Most meg jön a karácsony és nekem kéne őt megajándékoznom. De ezek után mit adjak? Egy félig megrágott szaloncukor jó lesz? mondván nekem nem ízlik, hátha neki jó lesz.

2008. dec. 16. 14:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem pedig ne vegyél neki semmit. Ha rákérdez, hogy ő miért nem kapott tőled ajándékot, mondd meg neki, hogy te is szívesen odaadtad volna neki a félig elhasznált testápolódat/tusfürdődet/arckrémedet, de bunkóságnak érezted volna felé, hogy nem eredeti csomagolású, felbontatlan dolgot adsz. Így gyakorlatilag szembesíted őt a saját bunkóságával.
2008. dec. 16. 16:07
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdezo, nekunk nem ugyanaz az anyosunk? :D

én a helyedben valami 100 ft -os boltos hulyeséggel letudnàm az ajàndékàt, és jonapot.

Nàlunk az volt a legszebb, amikor jott megnézni az ujszulottt kisfiunkat, tudni kell, olyan "raktàrban" vagy nem tudom miben vàsàrol ahovà az ilyen selejtes cuccokat viszik, és ott vett neki ajàndékba egy rozsaszin(!!!!!!) melegitot, ami agyonfogta a baba mindenét, engem meg megdobott egy tescos bonbonnal ...Szoval, olyan vagyok, ha engem valaki megbànt, utàna nemes egyszeruséggel tojok rà, mit gondol, ez esetben az én ajàndékomrol.Idén ilyen légfrissito illatgyertyàt kap tolem, remélem van annyira intelligens hogy kapcsol majd,hogy azért kapja hogy meg lehessen maradni a lakàsàban ...

2008. dec. 16. 16:17
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósom is ilyen volt, amig élt. Rengetegszer utazott külföldre, még akkor is, amikor nem volt ennyire divat repülővel utazni. Mit hozott pl. Spanyolországból az 5 éves gyerekemnek? A repülőn használt műanyag kanalat, villát és a malévos arcfrissitő kendőt. Vagy, amikor eljött és a gyerekem elészaladt, hogy Szia Mama! Mit hoztál? Erre azt mondta, hogy hát nem elég, ha én jöttem.

Nem. Egy 5 éves gyereknek nem volt elég. Nem mintha annyira akarta volna az ajándékot, de egy tábla csokit vagy valamit hozhatott volna.

Már évek óta meghalt és a fiam is nagyobb lett, de soha nem emlegeti őt úgy, hogy Mama/Nagymama. Mindig csak azt mondja, hogy az apám anyja.

Ne is foglalkozz az ilyennel. Tök mindegy, mint veszel neki, nem fog észbe kapni. Szerintem is menj a 100Ft-os boltba és adj neki valami olcsó vacakot.

2008. dec. 16. 16:40
 14/24 A kérdező kommentje:

Az a legszebb az egészben, hogy mi minden éven igyekszünk hasznos dolgokkal meglepni. Na már most idénre eljutottunk odáig nem érdekel mit szólnak a használt cuccainkat kapja meg. Van egy általam utált kenyérszeletelőnk ez lesz az övé. ( Balkezes vagyok és képtelen vagyok használni a jobb kézre állított gombjai és éle miatt).

Nem strapálom magam. Hiába vettem neki olyat amivel kitettünk magunkért soha sem kapcsolt.

A másik mióta csak házasok vagyunk képes idetelefonálgatni olyanokkal hogy ma van a Pistike névnapja, a Józsika születésnapja, a Jancsi és Juliska házassági évfordulója ( szóval valamelyik 20. rokon) hívd fel kisfiam és köszöntsd meg. Ja és másnap felhíttad? kérdi a következő telefonban.

Mi meg a legközelebbi hozzátartozókat köszöntjük és kész. Nem érdekel ki sértődik meg.

2008. dec. 16. 17:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Törött bögre, darabonként becsomagolva, mondván puzzle, csak még nem raktad össze.
2008. dec. 16. 17:03
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem semmi, szerintem se csinálj belőle problémát, az ilyenek nem változnak. Én az anyósomtól vastag pizsamát kaptam júliusban a szülinapomra, jó nagyot. Az esküvőnkön pedig ez jutott nászajándékba: Nem adok semmit, kaptatok már eleget! Pedig egy szekrényből előszedett konyharuhát is megköszöntem volna illedelmesen.
2008. dec. 16. 17:15
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nezz korbe a lakasotokban, hogy mire nincsen szuksegetek (pl. ez a kenyerszeletelo), es azt add oda neki. Az ilyen ember nem fog eszbekapni. Esetleg vedd meg neki azt az olajat, amit szerettel volna, es egy het mulva kerd vissza, hogy szukseged lenne ra, o ugysem fogja hasznalni.
2008. dec. 16. 17:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nos, sokan adtak használható ötletet. Még egy jó tanács: Legközelebb megkérdezi, mit szeretnétek, mondd meg neki, hogy "nem kértek semmit". Ha nem kérsz semmit, nem tudnak kihasználni. Ha mégis vesz valami használhatatlant, add el valakinek vaterán vagy ismerősi körben (munkatárs, barátnő), aki használni tudja.
2008. dec. 16. 17:46
 19/24 A kérdező kommentje:
Idén 1 héttel karácsony előtt kérdezték meg mit kérünk. Mi mondtuk gondolkodunk. Azóta is ülünk a kérdésen. "Sajnálom",hogy nem tudják mit adjanak.:((
2008. dec. 16. 18:13
 20/24 anonim ***** válasza:
47%
hät én a helyedben megkéRdezném töle mit szeretne karäcsonyra.ha van épp olyanod otthon ami szintén hasznält akkor csomagold be neki.ez mellé vegyél egy akärmit neki,ami uj,bontatlan..majd add oda az uj bontatlan pl egy felsöt..vagy bärmit.majd mond meg hogy ez a mäsik ne haragudjon de azt adod ami a tied volt,mert nem talältad meg hogy hol kell venni.és ha netän nem hasznälnä adja vissza nyugodtan ha nem kell neki.ezt mond.és ezzeö adsz is ajändékot,és kellemetlenül fogja magät érezni a "hasznäl"cucc miatt is..sok sikert-én ezt tenném.ha meg mondja hogy most ezt aert csinälod mert ö névnapodra azt adta ami hasznält?mond meg:dehogyis!!!csak gondoltad ez is jo neki,elvéGre mindegy hogy hasznält e vagy sem..:D:D
2008. dec. 16. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!