Miért akarnak a szüleim folyamatosan bulizni küldeni?
Nincs sok haverom, akik vannak, azok se ilyen bulizósak, meg úgy nagyon nem is találkozok velük sulin kívül...
Barátom 1 hónapig kint volt külföldön, előtte nyáron melózott, és így csak heti 1x találkoztunk, akkor meg pláne nem bulizni megyünk.. :)
Szóval egész nyáron, szinte minden nap azt hallgattam, hogy én miért nem megyek bulizni, meg szórakozni haverokkal.. :O Apa mindig felajánlotta, hogy bevisz, hazahoz, még buszoznom se kelljen.
Amúgy mindent megengednek.
15/L
Még csak 15 vagyok, hányszor mehetek még bulizni.. Legtöbb helyre be se engednének :D
Különben is, nekem nem ez jelenti a szórakozást, inkább elmegyek sétálni vagy mozizni a barátommal, nem a seggrészeg korombeliek között vagyok.. :/
Mondtam már nekik mindent.. :/
Barátommal mennék szívesen, de most már nincsenek annyira jó bulik, meg tanulni is kell =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!