Minden családban így viselkednek a lány barátjával? Vagy csak nálunk nem stimmel valami?
OFF: A 19:30-astól szeretném kérni, hogy privátba elküldené-e az illetékes elvtárs nevét, mert nagyon ráismertem valakire. A életkor, főiskola, a psp meg a kotnyeles anya összevág, a többi már nem annyira.
ON: Visszatérve a kérdésre, legjobb lenne, ha azt mondanád a szülőknek, hogy jelenleg pont ő a kenyérkereső, nem ér bántani.
20:36
Nem írok nevet, de azt elárulom hogy ez 3 éve volt és fóti. Ebből rá kell jönnöd, ha tényleg ismered.
28 évesen is lehet szar helyzetne valaki és nem tud külön költözni, én 21 éves koromtól dolgozom, és nem bírtammége gy oylan munkát találni, ahol a fizumból élelmet és rezsit is tudok fizetni...de ha meg máshol is dolgozom, akkor meg rámegy az egészségem...ezért tanulok most, emrt a mostani helyemen lehetőségem van feljebblépni..
27/N
20:47
Köszönöm szépen, ebből leszűrtem, hogy nem az, akire én gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!