Melyik név tetszik jobban a névpárok közül?
Figyelt kérdés
1.Anett-Anita
2.Bianka-Blanka
3.Enikő-Anikó
4.Renáta-Regina
nekem a bal oldali oszlopban lévők(direkt írtam úgy:))
2010. szept. 11. 11:31
1/21 anonim válasza:
egyik sem:)
de ha azok közül kellene választanom amit írtál akkor én úgy módosítanám hogy:
Bianka-Regina
3/21 anonim válasza:
Ezek így fognak szerepelni? Párban? MErt úgy nem jók, sem hangzásilag sem máshogy. Ha egy darabot kéne választani, akkor a bal oszlop. A másikból tetszik a Regina.
4/21 anonim válasza:
Az elsőből őszintén szólva egyik sem tetszik, de ha már választani kell, akkor az Anett jobb.
A Bianka és a Blanka is szép szerintem, de a Bianka jobban tetszik.
A harmadiknál az Anikó.
A Renáta és Regina sem tetszik annyira, de a Renáta sokkal jobb, mint a Regina.
6/21 anonim válasza:
Ugye nem akarsz 2 nevet adni a gyerekednek? Remélem nem, mert megkeseríted vele az életét. Tényleg ne adj neki 2 nevet..
De egyébként a Bianka-Blanka párosítás tetszik a legjobban.:)
7/21 anonim válasza:
Jobb oldali, szerintem azok szebb nevek :D
8/21 A kérdező kommentje:
nem terveztem még szülni:D17 vagyok
2010. szept. 11. 11:42
9/21 anonim válasza:
Miért ne legyen vkinek 2 neve? Nekem is kettő van, és mind a kettőt szeretem! Sok ismerősömet a 2. nevn hívjuk, pl: nem Jánosnak hanem Bencének nevezzük. Ha nem akarja kiírni, elhagyhatja, de miért ne lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!