Egy szülõ vagy nagyszülõ miért teszi būnbakká a gyerekét? Mivel lehet visszavágni?
PhD hallgató egy ilyen kérdéssel??? Mit tanulsz, melyik egyetemen?
Amit te bűnbaknak írsz, azt legfeljebb a hibáztatni szóval lehetne jelölni. Talán. De még így se világos. Téged cseszegetnek? Miért? És mért izgat, ha nem is otthon laksz? Azzal találkozol, akivel jól esik, annyit, amennyit akarsz, akkor hagyod faképnél, amikor akarod, és szóbeli válasszal kikéred magadnak a cseszegetést. Ez elég egyszerűnek tűnik. De van egy olyan érzésem, hogy ha a te életvezetésed ellen emel kifogást egy felmenőd, még igaza is lehet. (Ezt csak a nem épp értelmesen feltett kérdésből és kommentből vélem.)
Erre a başzlatás/piszkálás a jó szó, nem a bűnbak.
Mondd meg, hogy nem akarsz a nyomorult szintjükön vegetálni, hogy ostoba kijelentésekkel zaklasd a tanultabb rokonaidat, mint ahogy ők teszik.
Az én anyám is irigy a şzaros kis főiskolai diplomámra, azt mondja okosbuta :D vagyok, lenézem őt, nagystílű/nagyravágyó vagyok, mint az apám és famíliája és majd leesek a magas lóról.
Én meg megmondtam neki, hogy a saját frusztráltságát ne rajtam verje le. Nem ő taníttatott, felnőtt fejjel munka mellett képeztem magam. Miért nem tanult?
Apám se néz semmibe. Bezzeg ő a nagy szakmunkás.
Én már csak röhögni tudok, ezen a két szánalmas idiótán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!