Hogyan tudnék "visszavágni"?
Arról van szó, hogy van egy személy, aki mindig is el volt szállva magától, ami annyira még nem is zavarna, de időként elég bunkó megjegyzéseket tesz a külsőmre. Nem érzem magam csúnyának, nem arról van szó, de mégis bánt, és nem értem, hogy miért van úgy elszállva magától... Sajnos muszáj elviselnem, mert a közvetlen családhoz tartozik :(
És az a gond, hogy egyáltalán nem érdekli más, akárkin képes lenne "átgázolni" és épp azért hiába szólok vissza neki, mindig csak én jövök ki rosszul, de szeretném valahogy visszaadni neki, mert nem értem, hogy miért ilyen és nagyon bánt...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Te most feltettél a nevemben egy kérdést? :)
Én is rendelkezem egy hasonló "jóakaróval". Múltkor rendesen kiosztottam, eredmény: most engem utál az egész család.
Az ilyen embereknek azzal szoktam kifogni a szelet a vitorlájából, hogy én magam viccelődök magamon.
- Kicsi a melled.
- Igen, mindig orrba is vág a lengőajtó.
- Alacsony vagy.
- Ha egyszer lesz egy törpefelkelés, én fogom vezetni!
- Nagy az orrod.
- Az állatkertben nagy előny, néha én is kapok az elefántok mogyorójából.
- Hájas vagy.
- A tökéletes testemet beburkoltam némi hájrétegbe, hogy mások ne érezzék rosszul magukat a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!