Vannak olyanok az ismerőseitek között akik 18-20 éves korukban házasodtak össze és nem váltak el? Olyanokra gondolok akik minimum 10-15 éve élnek együtt.
Van
Gimi alatt már jegygyűrű volt a lány ujján. 97-ben házasodtak.
A barátnőm szülei: 16 évesen jöttek össze, az apa haláláig együtt voltak, az anyja azóta egyedül. Több, mint 30 év.
Volt kollégám: ovis kora óta! 50+ volt, mikor megismertem őket, és még mindig turbékoltak. Ennek sok éve, nem tudom, mi lehet azóta velük.
A volt osztálytársnőm és egy évfolyamtársunk. 16 évesen kezdett a fiú udvarolni, a lány vagy egy évig kérette magát. Érettségi előtt jöttek össze valamikor. 40+ mindkettő, és nagyon szépen élnek együtt a három gyerekkel. Anyósa a lányom osztályfőnöke, rengeteget mesél az unokákról, és a menyét is szereti. Szoktam őket látni, mikor megy a család a nagyiékhoz, de már nem igen beszélgetünk. Gimiben se sokat.
*19 es válaszoló: én is ezen gondolkodom, hogy mindenki válaszolt a kérdésre. Mit kell ezeken lepontozni?? 🤔
Örülni kellene,hogy sokan vannak , akik hosszú boldog házasságban élnek. A fiataloknak példa lehet...
Azért nézzétek meg a Lepontozóbarom %-át, kemény 15%-os.
Nyilvánvalóan egy pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!