Vannak olyanok az ismerőseitek között akik 18-20 éves korukban házasodtak össze és nem váltak el? Olyanokra gondolok akik minimum 10-15 éve élnek együtt.
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 08:33
11/38 anonim válasza:
18 és 19 voltunk, amikor megismerkedtünk, 22 és 23, amikor összeházasodtunk. Most lesz a 15 éves házassági évfordulónk.
12/38 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem tudom mennyire számít fiatalnak, de mi a férjemmel huszonéves korunk elején jöttünk össze. Mi is boldogok vagyunk több mint 10 éve
13/38 anonim válasza:
Egyik legjobb barátom volt ilyen. Már 12 évesen ismerték egymást, de csak 16 évesen jöttek össze, 19 évesen házasodtak. Sajnos tavaly autóbalesetben elhunytak, mindketten 26 évesek voltak.
14/38 anonim válasza:
Igen. A férjem nagynénje és a férje. Idén lesznek 65 éves hazasok
15/38 anonim válasza:
Egy középiskolai haverom van aki 16 éves korában jött össze a lánnyal és most 29-30 éve vannak együtt. A felettem lakó néni lánya az egyetemen ismerkedett meg a későbbi férjével még 1986-ban. Azóta boldogságban együtt élnek, 3 gyermekük van és talán 2 unokájuk.
16/38 anonim válasza:
A szüleim 6 év "járás" után házasodtak, anyu 20, apu 25 éves volt. 40 éve házasok, és még mindig szeretik egymást. A baráti körükben szinte mindenki elvált, ők a kakukktojások.
17/38 anonim válasza:
A környezetemben több ilyen pár is van.
18/38 anonim válasza:
Mi is, 20-18 évesen, idén lesz 10 éve.
19/38 anonim válasza:
Árulja el a kedves lepontozó, hogy mi nem hasznos a válaszokban?
20/38 anonim válasza:
Valaki nagyon irigy lehet, hogy mindenkit lepontoz, aki nem 30 évesen házasodik és 40 évesen szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!