Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ciki, ha én aggódom,...

Mennyire ciki, ha én aggódom, szorongom azon, hogy családtagjaimnak gyereke lesz?

Figyelt kérdés

Két családtagomnak is gyereke születik idén. Sajnos eléggé aggódom értük, mert egyikük sem túl ideális helyzetben/kapcsolatban születik. Az egyikük nagyon fiatal, ez az első kapcsolata, becsúszott a pici. A másikuk elvált, 45 feletti, akarták a babát mindketten, mert nem volt mire várni. Mindkét kapcsolat kb. 1 éve tart, anyagilag nem állnak túl jól a párok.

Tudom semmi közöm az életükhöz, de a családomban szinte mindenki elvált eddig, és van egy olyan szomorú predikcióm, hogy a kicsik is megtapasztalják majd ugyanezt.

Nem túl ideális a rózsaszín ködre szülni sajnos, mert a gyerek szerelemből nem nő fel.

Aztán nagyon remélem az élet megcáfol és mégis sikerül rendben felnevelni a gyerekeket.

2022. febr. 11. 17:25
1 2 3
 21/21 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Te 30 éves korodig leszel egyetemista? Ez nem túl nagy felelősségvállalás.

Ha 18-19 évesen elkezdtél tanulni, még az orvosit is kijárhatnád 25 éves korodig.

Huszonévesen sokkal egészségesebb szülni és a gyereknek sem lesz akkor túl öreg az anyukája.

Persze, lehet, hogy nem jön össze neked sem egy hosszabb kapcsolat, csak több rövid, vagy az sem, szóval nem kellene másokkal ennyire kritikusnak lenned!

2022. máj. 10. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!