Kriszti616 kérdése:
2 éve van baratnöm és jól megvagyunk szeretem ö is szeret. De nekem az elözö kapcsolatomból van valaki akit nem tudok elfelejteni. Mind2töhöz vonzódok, Most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 13:02
11/13 anonim válasza:
Szerintem a hölgy barátjáról van szó és arra kíváncsi, hogy a hasnonszőrüek mit tennének.
Kriszti ha lány vagy és jó a kapcsolatotok, akkor ne izgulj, mert 2 év elég jó bizonyíték, hogy szeret.
Ha Kriszti fiú, akkor azt javaslom neki, hogy maradjon a 2 éves kapcsolat mellett, mert megbánja, ha félrek*r
12/13 A kérdező kommentje:
Figyi szlovakiaból vagyok es itt a kriszti az krisztián.
2010. szept. 12. 22:15
13/13 A kérdező kommentje:
Ja meg annyit hogy mind2re szuksegem lenne, en szeretem oket es nagyon komoly csajok. ujra tudnam kezdeni a regivel is, es a mostani is igen jo. ha megprobalnak 2tot tartani?
2010. szept. 12. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!