Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretnék elutazni a...

Nem szeretnék elutazni a családommal egészségügyi ok miatt, emiatt haragszanak rám?

Figyelt kérdés

Sajnos van egy betegségem, aminek jelenleg is folyik a kezelése és elég kellemetlen tünetekkel járhat. Ezek teljesen kiszámíthatatlanok, van, hogy 2-3 hétig semmi nincsen és szinte el is feledkezem az egészről, máskor napokig a házat sem tudom/merem elhagyni.

Nincs kedvem így autóban ülni 7-8 órát, ráadásul a szállás is olyan, hogy egy fürdő lesz 6 emberre, és nem is egyedül fogok aludni a szobában.

Az anyám férje meg csak azt fújja, hogy ez családi program lesz és hogy mindenki el tud jönni, ne cirkuszoljak ezen. Meg üvölt, hogy nem igaz, hogy ennyit nem bírok ki. Mit csináljak, vagy mit mondjak szerintetek, hogy ne balhézzon? (20 éves vagyok)

2022. jan. 26. 14:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

Én azt csinálnám, hogy megszabnám a (nyilván nem reális) feltételeket. Jó, elmész, de saját szobát akarsz saját fürdőszobával, hogy probléma esetén - itt nyugodtan domborítsd ki a kellemetlen tüneteket, jó szaftosra veheted, gondolom IBS vagy hasonló emésztéssel kapcsolatos - elvonulhass pihenni. Programokban akkor veszel részt, ha elég jól érzed magad, vacsorára ezt és ezt kérsz, mert ezt eheted. Az útra pedig tervezzen be két óránként félórás pihenőt, olyan helyre, ahol kulturált angol wc van, hogy ismételten csak legyen lehetőséged elvonulni, és nem az órát nézve, hogy menne tovább. Erről szeretnél útitervet látni, nem úgy, hogy majd "valahol" megállunk, nézzen utána előre.

Ezek után tutira ő mondja azt, hogyha ilyen "hisztis" vagy, ne menj. :D

2022. jan. 26. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem egy soha visszanemtérő különleges utazásról van szó, ami egyszer adodik az életbe, szóval feleleges lenne szenvedni. Főlleg olyan emberekkel, akikkel amúgy sem túl szorakoztató együtt lenni.
2022. jan. 26. 16:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
anyad ferje gondolom nem az apad, igy megannyi koze sincs ahhoz hogy mit csinalsz. ne vedd fel a telefont. anyad meg alljon ki a sajat gyereke mellett
2022. jan. 26. 16:08
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem IBS, ciszták vannak a petefészkemben, emiatt folyamatosan "megjön". Van, hogy 20 perc alatt átázik egy maxibetét+tampon kombó, vagy éppen alvás közben arra ébredek, hogy a matractól elkezdve a pizsamámon át minden csurom vér.

Síelni mennénk ráadásul, ott azért nem lenne olyan egyszerű ezzel bajlódni. Meg tényleg kiszámíthatatlan, van, hogy 2 hétig semmi, utána napokig éjszakánként is kétóránként szaladgálok emiatt a mosdóba... Ha ez az oda úton elkezdődik, garantált, hogy minimum óránként állhatunk meg.

2022. jan. 26. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor ezt kezdeném el ecsetelni neki jó ketchupösen... az ő kocsijával mentek? Mert akkor a várható kárpittisztítást is belengetném kapásból, a szállásra fizetendő kárdíjat, ha a matracot lehet kidobni utánad, meg ilyesmiket. Tehát hogy _neki_ miért rossz, ha mész. Légy nyugodtan közönséges, ha ő megengedi magának az ordítozást, ne kíméld!
2022. jan. 26. 16:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod hogy kész, fontossági sorrend is van a világon ha nem értik meg nem értik meg, téged nem érdekel.
2022. jan. 26. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, mi ez a görcsölés nev.apád (és anyukád?) részéről.

20 évesen én se jártam a szüleimmel nyaralni, noha semmi bajom nem volt, és egyébként velük sem rossz a viszonyom. Kb. 15 éves korom óta nem a szüleimmel nyaralok. Pedig összetart a családunk, nincs semmi gond, de hát nekem kamaszkorom óta már nem apuci-anyuci a megfelelő társaság nyaraláskor.

Neked meg itt van ez a kellemetlen eü. problémád. Mondd meg egyszer határozottan, hogy nem mész és kész. Ha ezután üvöltözni kezd, nyomd ki a telefont. És legközelebb ugyanígy. Nagy szerencséd, hogy külön laksz tőlük, nem kell látnod őket. Szerintem ne is menj hozzájuk 3-4 hónapig, talán rájönnek, hogy nem ilyen hangnemben kéne a családi összetartásra buzdítaniuk.

És egyébként anyukádról még rosszabb véleménnyel vagyok. Csendestárs a te bántásodban. Ennyire kell neki a fickó pénze ill. farka.

2022. jan. 27. 09:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy, édesanyád férje pedig foglalkozzoninkább a saját dolgával.
2022. jan. 27. 14:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyád férje mit nem ért abból, hogy beteg vagy.Valószínű, hogy csekély értelmű.Ne hagyd magad terrorizálni.
2022. jan. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!