Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy a cigány barátnőmtől unokájuk lesz, ha egyáltalán nem fogadják el a nőt?
Minel elobb, es minel gyorsabban, egyetlen mondatban mondd el nekik. Egy mondat eleg lesz. Nem kell keriteni. Gyorsan, es egyenesen.
Arra keszulj fel, hogy a legelso reakciojuk neked nem fog tetszeni, bar en ugy erzem, hogy te ezt mar most megbantad (marmint a kecmecet a baratnoddel). Valoszinu nagyon-nagyon fiatalok vagytok, es nem tudod, de a szived melyen sejted, hogy mi fog rad varni. Nem az, amit te akartal fiatalabb korodban. Szoval a szuleid elso reakciojat hallgasd meg, ne veszekedj veluk, es majd csitul a helyzet. De, soha ne legyel rajuk merges azert, amiert nem fognak megerteni. Hidd el, hogy ok a legjobbat akarjak, akartak neked, hiszen szeretnek teged. Megtortent, ebbol a helyzetbol kell kihoznod a legjobbat amit csak lehet. Nem lesz konnyu, es nem lesz konnyu eleted sem. Ebben biztos vagyok.
Remelem, hogy a szuleid elfogadjak az unokajukat, es szeretni fogjak, te nem fogsz veszekedni veluk, es ugyan semmi, de semmi kozom hozza, de azert jo tanacsbol elmondom, hogy vedekezzen a baratnod ezutan, ne legyen tobb nem kivant terhessege. Szedess vele fogamzasgatlot, vagy mas modszerrel vedekezzetek, ne legyen egy csomo gyereked!
Sajnalom a szuleidet, es sajnallak tegedet is, mert szerintem elbasz..d az eletedet, a szo szoros ertelmeben!
Kedves 19:22!
Az, hogy ki mivel b..a el az életét, nem te döntöd el! Tapasztalatból beszélsz? Mert akkor mondj nyugodtan véleményt. Én félcigány vagyok a párom cigány. Egy gyermekünk van. Nem vagyunk gyerekgyárosok. Mind a ketten tanult emberek vagyunk, dolgozunk.
A kedves kérdező, pedig felnőhetne. Az én apám magyar és 18 évesen költözött össze az anyámmal és az édesanyám szüleinél laktak. A cigányok nevelték fel, mégis ember lett belőle. Jobban szerette az apósát, mint a saját apját. A te feleséged, a te gyermekedet hordja, aki a te véred. A család mindennél fontosabb, a saját családod. A szüleid is felnőttek, elköltöztek, gyereket csináltak és külön családjuk lett. Gondolom, ők sem engedtek beleszólást az életükbe a szüleiőktől, vagy igen?
Ha nem fogadják el a gyereked anyját, akkor az a szüleid baja, tudatlansága, előitélete.
nehogy azt higgye már bárki is, hogy a fehérek a különbek. 12 gyermekotthonban élő gyerekből 1, azaz EGY cigány gyereket láttam gyakorlaton. SENKI NEM VÁLASZTHATJA MEG HOGY CIGÁNYNAK,VAGY MAGYARNAK SZÜLESSEN. akkor is rassziszta lenne a rasszista ha véletlenül cigánynak született volna? cigányok vannak, ha tetszik nekünk ha nem, minek ellenségeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!