Mit gondoltok, egy kisiklás tényleg összehozhatja a párt ismét, hosszú távon is?
Arra gondolok, hogy ha történik valami - pl. megcsalás - és ennek hatására megbeszélik a problémákat, megint többet járnak el otthonról, gyereket vállalnak, utagatnak, közös hobbit keresnek ..stb.
Ez a pozitív változás a kapcsolatban vajon tényleg lehet végleges vagy csak néhány hónapra/évre szól a legtöbb esetben ?
Szia!
Szerintem inkább meg kellene beszélni a problémákat, és úgy rendbe tenni a dolgokat, nem megcsalni a másikat...
Vagy már megtörtént????
Azok, amiket írtál, simán helyre hozhatnak egy kapcsolatot, de gyereket vállalni labilis kapcsolatban NEM SZABAD!! Nem szabad ilyen "feladatot" terhelni egy babára! És ha nem marad a pár együtt? Éljen csonka családban?
Szerencsére nem rólam van szó, és nem is valakiről a köryezetemben, csak kíváncsi vagyok - akár történetekre is.
Serintem azért egy komolyabb megcsalás (nem egyszeri és ittas félrlépés) elég durva. Csak kíváncsi vagyok, hogy változhat-e tartósan a helyzet .
Mivan? :D
Attól várod, hogy rendbejöjjön az eleve sz*r kapcsolatod, hogy még meg is csalod???
Hát te nem vagy ép!
Amúgy ha megcsalod, csak azt éred el, hogy oka is lesz, amiért végre otthagyhat, eddig talán nem volt, de ő is érezte, h nincs minden rendben, most viszont... :S
De miért nem lehet odaállni elé és megmondani, h "figyu, nincs velünk minden rendben!", te is elmondod a sérelmeidet, ő is és akkor talán lesz esélyetek rendbe hozni! De egy megcsalás semmire nem való!!!
Utolsó vagyok.
Ha nem rólad van szó, akkor se jó ötlet!
nem, én arra gondolok, hogy ha történik valami gáz (ami nem csak megcsalás lehet) ami kiderül, és sokszor a partner megbocsátja, és megpróbálják folytatni a kapcsoaltukat, és több színt vinni bele.
Az a kérdésem, hogy ez mennyire reális é működőképes mgoldás hosszú távon is .
Én csak akkor hiszek ebben, ha mindkét fél egyformán akarja a kapcsolatot és tesz érte. A megcsaló nem bűntudatból csinálja, a megcsalt pedig nem azért, mert nem akarja elveszíteni a párját.
Én egyébként képtelen lennék folytatni a kapcsolatot. Soha nem élnék olyannal, akinek nem én vagyok az egyetlen, még ha csak egyszer történik is meg.
Nem hiszek az "elvesztettem a fejem" típusú történetekben, a hűség döntés kérdése. Ha másképp dönt valamelyikőnk, annak oka van. Én vagyok annyira őszinte magamhoz, hogy beismerjem, hogy a kapcsolattal nagy problémák vannak (vége!), nem áltatom magam, és nem mentegetem a páromat, hogy "szegényt elcsábították".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!