Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illetlenég “haza küldeni”...

Illetlenég “haza küldeni” emiatt a sógornőmet?

Figyelt kérdés
Kislányom keresztelőjére fekete ruhába jött el! Nem néztem jó szemmel így mondtam hogy nem szeretném ha így jönne a templomba… így haza mentek

2022. jan. 10. 21:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
93%
Az a baj hogy az sem áll össze a kis agyában, hogy a gyerekét károsítja azzal, hogy embereket mar el a családjuktól.
2022. jan. 10. 22:16
 22/68 anonim ***** válasza:
97%
Okosan döntöttek...
2022. jan. 10. 22:17
 23/68 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván troll kérdés, hátha valaki nekiáll szidni a vallásos embereket. Hát ez most nem jött össze.

Amiatt vagyok biztos abban, hogy troll kérdés, mert kizártnak tartom, hogy a nagyszülők ne szólaltak volna meg, és ne rakták volna helyre a kérdezőt.

2022. jan. 10. 22:24
 24/68 anonim ***** válasza:
98%

20-as: pont erre gondoltam én is! :D Már el is képzeltem az arcát a kérdezőnek, ahogy magabiztosan a válaszokra pillant, aztán...hát...

Amúgy szerintem, kérdező, jól tetted, hogy nem hagytad ennyiben a dolgot! A végén még szerencsétlen testvéredéknek muszáj lett volna több időt a ti társaságotokban lenni. Ezzel megkíméltétek őket, talán egy egész életre.

Btw, a pap milyen színt viselt? A miénket el kellett kergetni, mert a parasztkutyafattya feketében mert bejönni a templomba...!

2022. jan. 10. 22:25
 25/68 anonim ***** válasza:
95%

"parasztkutyafattya"

Ezt még soha nem hallottam/olvastam, nagyon jó 🤣🤣🤣🤣🤣

2022. jan. 10. 22:27
 26/68 anonim ***** válasza:
97%
Én is elegáns fekete ruhában voltam a keresztlanyom keresztelojen. Szerintem ha a tesómék szóltak volna emiatt, ott hagytam volna őket a pcsaba örökre. Primitív viselkedés tőled.
2022. jan. 10. 22:27
 27/68 anonim ***** válasza:
97%
Nem illetlen, hanem ostoba vagy.
2022. jan. 10. 22:30
 28/68 anonim ***** válasza:
95%
Kamu kérdés. A kérdező eltűnt. Biztos a templomba ment, vagy épp meggyónja, mit tett
2022. jan. 10. 22:33
 29/68 anonim ***** válasza:
95%

Én meg valahogy úgy érzem, ez nem kamu.

Csak itt már nehéz lenne fordítani az arányokon.

Nem is tudom, láttam-e már kérdést ennyire egyforma válaszokkal. :)

2022. jan. 10. 22:36
 30/68 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg sürgősen kérj bocsánatot és reménykedj, hogy megbocsájtanak, mert nagy szarban vagy!

[link] (pap)

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. jan. 10. 22:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!