Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám az örületbe visz! Mit...

Anyám az örületbe visz! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Mostanában már majdnem minden délután üvöltözésig azon veszekszik velem, hogy nem mondom meg neki, hogy van barátom, mármint 'pasim', meghogy mit hazudozok neki és hiába mondom, hogy nem hazudok, egyáltalán nem hisz nekem, mert szerinte az rettentő furcsa, hogy egy ilyen gyönyörű, szép, egészséges fiatal lánynak, mint én nincs barátja. Persze szerintem ez nem így van, Én tudom magamról, hogy csak azért van ez, mert zárkózottabb vagyok és nem nyitok a fiúk felé úgy (persze vannak haverjaim, meg néhányan próbálkoznak is, de nem különösebben érdekel...) csak az zavar, hogy nem hisz nekem, hogy addig veszekszik, hogy a végén már üvölt velem és ezt nagyon rossz minden nap végighallgatni. Azt mondta, hogy őt nem zavarja ha van barátom, sőt örül neki, csak mondjam el és mutassam be, hogy ki az, mert tudni szeretné, hogy hogyha nem vagyok otthon akkor kinél lehetek. Én megértem, hogy félt, de túlzásba viszi... Tehát, mit csináljak, hogy elhigyje, hogy nincs barátom és ez a vita megszűnjön? Bocsi, hogy hosszú lett...
2010. szept. 8. 16:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én legszívesebben figyelmen kívül hagynám, de nem lehet! Direkt kiabál velem, hogy "Figyelsz, hogy mit pofázok?" És ehez hasonlóak és muszáj rá figyelnem, mert provokál, a végén már annyira felhúz, hogy az idegtől sírok és elkezdi, hogy nem kell megjátszanom a sírást, mert nála nem jön be, inkább igazat kéne mondanom. Aztán 1 óra veszekedés után megnyugszik, de akkoris azaz 1 óra borzalmas!
2010. szept. 8. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

15:58as vagyok.

Egyszeruen menj el a hely szinerol mikor elkezd veszekedni!Hagyd egyedul!

2010. szept. 8. 17:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet anyukád magából indul ki és neki ennyi idősen megvolt a fél suli.Amúgy hazudj egy pasit meg hogy már rég nem vagy szűz,tuti békén hagy.
2010. szept. 8. 17:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Ha azt mondanám, hogy van pasim akkor azért mennem a balhé, hogy eddig mértnem mondtam el azon meg, hogy nem vagyok szűz... Hát inkább nem részletezem, hogy mik lennének itthon...
2010. szept. 8. 17:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Na nem problámázok ezen többet, köszi a válazokat! Majd rájön valamikor... :)
2010. szept. 8. 17:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Tudom, mondtad, hogy apukád nem az a megbeszéljük típus. Enyém se! De amikor hasonló helyzetben voltam, és már a türelem is elfogyott, leülltem vele négysemközt beszélni, higgadtan elmondtam neki mindent. És leállította anyut. Egy apukát is érdekel, hogy mizu veled ilyen téren, csak nem feszegetik mint a nők. Hidd el, ha te keresed meg őt, és kérsz segítséget, és elmondod az érzéseid meg mindent, akkor tuti segíteni fog. És sajnos, ő az egyetlen ember aki képes anyukádra hatni. Nem véletlen házastársak :) Amúgy tudom tudom, egyszerűen hangzik, nekem is kellet hozzá nagy levegővétel, bátorság, hiszen nem szoktál hozzá, hogy kitárulkozz apukádnak ennyire. De ő sem :) És épp ezért, ő is tudni fogja, hogy komolyan gondolod amit akkor mondasz neki, hidd el értékelni fogja. Hisz az ő kicsi lánya egy kényes témában tőle kért segítséget :) Nekem anno így reagált apu: " tudom, hogy nehéz gy lánynak az apjához fordulnia, de köszönöm, hogy mégis megtisztelsz a bizalmaddal, és természetesen megpróbálok tenni érted. " Én nagyon meglepődtem, hogy apum így reagált. Próbáld meg te is, veszteni valód nincsen :)
2010. szept. 8. 19:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. szept. 8. 21:50
 18/20 anonim ***** válasza:

De lökött anyád van, hogy lehet ilyen miatt üvöltözni a gyerekével? Miért akarja rádbeszélni, hogy barátod van? Okot adsz rá? Elmész otthonról úgy, hogy nem mondod, hova? Talán jobb lenne, ha pár napot otthon töltenél, és barátnőid mennének át hozzád, lássa, hogy nincs senkid. Sőt, ha belehall, hogy most annyira nem érdekelnek a fiúk, vagy ilyesmi, akkor csak észreveszi magát.

Anyudnak lehetne jobb dolga is, minthogy beléd beszéli, hogy hazudsz. Kapott valami fülest, azért foglalkoztatja ennyire? Csak azért, mert jól nézel ki, és akár lehetne is barátod, még nem jelenti azt, hogy muszáj is.

2010. szept. 9. 08:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Mit nem adnék, ha az én kislányom is majd ilyen lenne, mint te:)

Én is azt mondom, hogy beszélj apukáddal, ha ő sem tudja leállítani, akkor passzolok:s

2010. szept. 9. 11:55
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem, Én is ezen gondolkodtam, hogy talán hallott vagy látott valami olyant, de nem jutottam semmire. Néha lehívnak a haverok meg ilyenek, de épp ezaz, hogy inkább itthon ülős vagyok, max egy héten 1x vagy 2x megyek le pár órára. Nincsenek gyanús smseim, gyanús hívásaim, gyanus lemeneteleim, nem csípem ki magam annyira, hogy feltűnően tetszek valakinek és nincsenek rám 'Szeretelk XY' feliratok firkálva. A cuccaim sem firkásak. Semmi ilyesmi. Nem tudom, hogy miből indulhatott ki...

Utolsó válaszolónak: Ez aranyos volt! :D

2010. szept. 9. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!