Anyám az örületbe visz! Mit csináljak vele?
15:58as vagyok.
Egyszeruen menj el a hely szinerol mikor elkezd veszekedni!Hagyd egyedul!
De lökött anyád van, hogy lehet ilyen miatt üvöltözni a gyerekével? Miért akarja rádbeszélni, hogy barátod van? Okot adsz rá? Elmész otthonról úgy, hogy nem mondod, hova? Talán jobb lenne, ha pár napot otthon töltenél, és barátnőid mennének át hozzád, lássa, hogy nincs senkid. Sőt, ha belehall, hogy most annyira nem érdekelnek a fiúk, vagy ilyesmi, akkor csak észreveszi magát.
Anyudnak lehetne jobb dolga is, minthogy beléd beszéli, hogy hazudsz. Kapott valami fülest, azért foglalkoztatja ennyire? Csak azért, mert jól nézel ki, és akár lehetne is barátod, még nem jelenti azt, hogy muszáj is.
Mit nem adnék, ha az én kislányom is majd ilyen lenne, mint te:)
Én is azt mondom, hogy beszélj apukáddal, ha ő sem tudja leállítani, akkor passzolok:s
Nem, Én is ezen gondolkodtam, hogy talán hallott vagy látott valami olyant, de nem jutottam semmire. Néha lehívnak a haverok meg ilyenek, de épp ezaz, hogy inkább itthon ülős vagyok, max egy héten 1x vagy 2x megyek le pár órára. Nincsenek gyanús smseim, gyanús hívásaim, gyanus lemeneteleim, nem csípem ki magam annyira, hogy feltűnően tetszek valakinek és nincsenek rám 'Szeretelk XY' feliratok firkálva. A cuccaim sem firkásak. Semmi ilyesmi. Nem tudom, hogy miből indulhatott ki...
Utolsó válaszolónak: Ez aranyos volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!