Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám az örületbe visz! Mit...

Anyám az örületbe visz! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Mostanában már majdnem minden délután üvöltözésig azon veszekszik velem, hogy nem mondom meg neki, hogy van barátom, mármint 'pasim', meghogy mit hazudozok neki és hiába mondom, hogy nem hazudok, egyáltalán nem hisz nekem, mert szerinte az rettentő furcsa, hogy egy ilyen gyönyörű, szép, egészséges fiatal lánynak, mint én nincs barátja. Persze szerintem ez nem így van, Én tudom magamról, hogy csak azért van ez, mert zárkózottabb vagyok és nem nyitok a fiúk felé úgy (persze vannak haverjaim, meg néhányan próbálkoznak is, de nem különösebben érdekel...) csak az zavar, hogy nem hisz nekem, hogy addig veszekszik, hogy a végén már üvölt velem és ezt nagyon rossz minden nap végighallgatni. Azt mondta, hogy őt nem zavarja ha van barátom, sőt örül neki, csak mondjam el és mutassam be, hogy ki az, mert tudni szeretné, hogy hogyha nem vagyok otthon akkor kinél lehetek. Én megértem, hogy félt, de túlzásba viszi... Tehát, mit csináljak, hogy elhigyje, hogy nincs barátom és ez a vita megszűnjön? Bocsi, hogy hosszú lett...
2010. szept. 8. 16:10
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ja és 15/L. :)
2010. szept. 8. 16:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehát még csak 15 éves vagy.

Miért kellene feltétlenül barátodnak lennie?!

2010. szept. 8. 16:15
 3/20 anonim válasza:
64%
egy kicsit beteges,h nem hiszi el...Sajna nem lehet semmit tenni.viseld el
2010. szept. 8. 16:16
 4/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Én sem tudom, hogy ez mért kötelesség... Csak anyám furcsának veszi talán, hogy majdnem minden barátnőmnek van barátja nekem még nincs, vagy valami ilyesmi talán... :\
2010. szept. 8. 16:19
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Én lehet, hogy megpróbálnék beszélni anyud egyik barátnőjével,akiről tudod, hogy a bizalmasa (ergo meghallgatja, elfogadja a véleményét) és elmondanám neki ezt a problémát és megkérném, hogy beszéljen anyuddal. Ha már anyud nem akarja meghallani amit mondasz.
2010. szept. 8. 16:29
 6/20 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz ötlet, de anyámnak a munkatársain kívül nemnagyon vannak olyan hűdenagyonjó barátnői meg én nem is ismerem annyira őket, nem beszélek velük és kicsit furcsa lenne így féligmeddig ismeretlenül odamenni, hogy " Lécci segíts már, anyám nem hisz nekem, mert... " Meg gondoltam már, hogy ugyanígy beszélek a Mamámmal akivel nagyon jóban vagyok, meg minden, de evvel a témával kapcsolatban Ő sem hiszi el, hogy nincs barátom, persze Ő nem ordditozik velem, csak néha felhozza a témát... Apám meg nem az a 'beszéljük meg a dolgokat' fajta... Vicces család...
2010. szept. 8. 16:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is ugyanebben a helyzetben voltam, de a cigivel. Sokáig szekáltak azzal, hogy tuti cigizek. Zsaroltak, ordítoztak, fenyegettek, kutattak, de soha sem találtak semmit sem, mert nem is volt mit, hisz nem dohányoztam, s most sem teszem. Rá jó pár évre megkérdeztem, hogy volt e értelme piszkálni ezzel, fenyegetni, megkeseríteni az életem, hisz önálló keresettel rendelkezem, külön élek, még sem dohányzom. A válasz a nagy semmi volt. Szar érzés, hogy a szülő még elnézést se tud kérni a gyerektől. Hidd el, előbb utóbb megunja, ha nem akkor az az ő baja. Nem te élsz tévhitben hanem ő.
2010. szept. 8. 16:46
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát épp ez a sz*r érzés... Én tudom magamról, hogy nem hazudok (hiszen ennyi cseszegetés után télleg elmondtam volna, csakmár legyen vége) de anyám akkor sem hisz nekem. Pedig általában szokott, de most... Kibírhatatlan ez az egész. Majd lesz valahogy... :\
2010. szept. 8. 16:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nem attól fél, hogy nincs barátod, hanem már lehet, hogy azt szégyenli, hogy mindenki másnak van, csak neked nincs... Lehet, hogy nem igaz, mert nem ismerlek titeket... Másik verzió, hogy azért üvöltözik, mert a párkapcsolatod egy kis színt vinne az ő életébe is... Ha ez a legnagyobb gondja, akkor mond neki, ahányszor felhozza a témát, hogy még szűz vagy(ha az vagy) és, hogy 18 éves korodig nem akarod elveszíteni... Így nyertél 3 évest és talán békén hagy majd...
2010. szept. 8. 16:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Ne engedd hogy ez elkeseritsen. Ne magyarazkodj tovabb, hadd higyjen amit akar. Az ilyen emberekkel nem erdemes vitatkozni. Hatha majd megunja, ha meg nem, farassza magat, de teged ne, ne engedd hogy ez kihasson rad.
2010. szept. 8. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!