17 éves vagyok és keresztapám vett át engem nevelni és gyámság alatt vagyok nagyon nem jó ott nem törődnek velem nem is látok semmit se a pénzemből oda szeretnék költözni a szintén 17éves barátomhoz mit tudok tenni ha ezt ellenzi?
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 18:35
1/20 anonim válasza:
Semmit
Milyen pénzedből nem látsz semmit?
2/20 anonim válasza:
Semmit, mivel gyámság alatt vagy. Várd meg mire betöltöd a 18 aztán oda mész ahova akarsz.
3/20 anonim válasza:
17 éves barátodhoz nem emhetsz tekintve hogy ő sem felnőtt koru, max a szülei...
4/20 anonim válasza:
Milyen pénzedrôl kérdezô ? Munka nélkül ingyen mire akarsz pénszt ? Két szép szemedre ?
5/20 anonim válasza:
Bocsi , pénzt akartam írni és nem pénszt.
7/20 anonim válasza:
Kérdező, ha örököltél valamit, az a pénz egy gyámi számlán van, a keresztapád nem rendelkezhet szabadon felette. Költhet rád - kaja, ruha, tanszer -, de nem adhatja neked, hogy szórd el.
Vagy éheztetnek? Nincs cipőd és ruhád? Vagy csak a szokásos tininyafogás, mert nem kaptad meg a legújabb telefont? Miben szenvedsz hiányt?
8/20 anonim válasza:
mit értesz az alatt, hogy "átvett" nevelni???
Hol vannak a szüleid?
10/20 anonim válasza:
Gondolom azt hiszi, a családi pótlékot neki kellene adni.
Kisbogár, abból a pénzből vesznek neked ételt, fizetik az általad is használt vizet, áramot, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!