Szülinapra nagymamának? Mit lehetne?
Figyelt kérdés
Mamám 12-én lesz 66 éves. Eddig általában cserepes virágot szoktam venni neki aminek nagyon örült mindig gondozgatta :) De most valami másra gondoltam de semmi ötletem nincs. Olyan ajándék kéne ami nem túl drága viszont szép és praktikus egy nagymamának születésnapjára.2010. szept. 7. 19:44
11/15 anonim válasza:
Meleg házicipőket kapsz a kínai boltokban. Vehetsz neki egy vastag takarót is.
12/15 anonim válasza:
Mobil telefon, hogy tudjon beszélni bármikor a szeretteivel.
13/15 anonim válasza:
hát elárulom az én ötletemet,szóval jó lenne egy kosárka vagy valami doboz ami kicsi ,de ez sem muszájj.
na szóval elmész sétálni keresel egy szép kővet. szedel valami szép virágot.veszel egy pillanat ragasztót.kőrberagasztod,vízfestékkel vagy zsirkretával vagy virágokkal ird le hogy a legjobb nagyinak,vagy csak hogy mamámnak,szeretlek,,...vagy csak diszitsd ki egyszeruen a pillanatragasztóba szórj ceruzahegyzéket,csillámpórt,bármit ami ötletes ,de ha valami mást akarsz azt ajánlom az is díszitds ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....fogadj szót legyen benne a te munkád és a kővetkezőre pedig ültess te magad virágod és neveld fel te és a cserepét díszitsd ki !!!:D
14/15 A kérdező kommentje:
Van mobilja..
Utolsó válaszoló. 20 elmúltam nem lenne ez túl gyerekes?
2010. szept. 8. 15:47
15/15 anonim válasza:
Én másik válaszoló vagyok, de szerintem nem gyerekes, aranyos. Ha a mamám foglalkozna velem én is adnék neki valami ilyesmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!