Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülinapra nagymamának? Mit...

Szülinapra nagymamának? Mit lehetne?

Figyelt kérdés
Mamám 12-én lesz 66 éves. Eddig általában cserepes virágot szoktam venni neki aminek nagyon örült mindig gondozgatta :) De most valami másra gondoltam de semmi ötletem nincs. Olyan ajándék kéne ami nem túl drága viszont szép és praktikus egy nagymamának születésnapjára.
2010. szept. 7. 19:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Van a mamádnak valami hobbija? VAgy mennyire mobil? mert lehet örülne, egy egész napos kirándulásnak, aminek a fénypontja lehetne egy cukrászda tortával. Írd meg miket szokott, szeret csinálni.
2010. szept. 7. 19:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Én utolgára egy csokor virágot adtam egy vadonat új szép vázával együtt.
2010. szept. 7. 19:51
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát ő ilyen itthonülős típus szóval ilyenek nem nagyon jöhetnek szóba..
2010. szept. 7. 19:51
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Én mindig valamit készítek neki, festett virágcserép, képkeret, apró kis dísztárgy, ilyesmik!

A második meg egy tahó!

2010. szept. 7. 19:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Egy szép nagy családi album! :D Unoka képekkel, (pl lehet úgy, egészen babától kezdve "máig") esküvői képekkel, esetleg ha van az ő anyukájának a képével. egy ilyen nagyon megható tud lenni :)
2010. szept. 7. 19:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem túl drága egy saját készítésű, szívhez szóló ajándék. Készíttess neki egy naptárat az unokák vagy a saját képeiddel, esetleg egy fényképalbumot. Egy tortának is biztos örülne, amit te sütöttél, rajta egy kedves kis felirattal vagy mellé egy vers. A mamák szeretik a régi dolgokat, ha van pénzed rá, lepd meg valami szép kis szobrocskával, vázával, kézzel készített terítővel, stb. De annak fog örülni legjobban, ami neki szól és Te készítetted.
2010. szept. 7. 19:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Olvasni szeret ? Esetleg egy belépő gyógyfürdőbe gyógymasszázsra?VAgy mondjuk ha egy kisállattal lepnéd meg ? Ez mondjuk kicsit rázós, jól fontold meg . De lehet hogy egy saját kezűleg készített valaminek örül a mamid a legjobban. Pl festett fűszertartó, dekupázsolt akármi , vagy mondjuk majd a hidegre tekintettel, gyapjú papucs, vagy gyapjú derékmelegítő?
2010. szept. 7. 19:59
 8/15 anonim ***** válasza:

Maria Treben, Isten patikaja c. konyve

gyogynovenyteak stb. szerintem orulne Neki!

2010. szept. 7. 20:03
 9/15 A kérdező kommentje:
ez a gyapjú papucs egész jól hangzik úgyis olyan fázós a lába :)) hol kapok ilyet? köszönöm amúgy mindenkinek a válaszokat, jöhetnek még, válogatok :)
2010. szept. 7. 20:03
 10/15 Kokas Lajos ***** válasza:
2010. szept. 7. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!