Szülinapra nagymamának? Mit lehetne?
Figyelt kérdés
Mamám 12-én lesz 66 éves. Eddig általában cserepes virágot szoktam venni neki aminek nagyon örült mindig gondozgatta :) De most valami másra gondoltam de semmi ötletem nincs. Olyan ajándék kéne ami nem túl drága viszont szép és praktikus egy nagymamának születésnapjára.2010. szept. 7. 19:44
1/15 anonim válasza:
Van a mamádnak valami hobbija? VAgy mennyire mobil? mert lehet örülne, egy egész napos kirándulásnak, aminek a fénypontja lehetne egy cukrászda tortával. Írd meg miket szokott, szeret csinálni.
2/15 anonim válasza:
Én utolgára egy csokor virágot adtam egy vadonat új szép vázával együtt.
3/15 A kérdező kommentje:
Hát ő ilyen itthonülős típus szóval ilyenek nem nagyon jöhetnek szóba..
2010. szept. 7. 19:51
4/15 anonim válasza:
Én mindig valamit készítek neki, festett virágcserép, képkeret, apró kis dísztárgy, ilyesmik!
A második meg egy tahó!
5/15 anonim válasza:
Egy szép nagy családi album! :D Unoka képekkel, (pl lehet úgy, egészen babától kezdve "máig") esküvői képekkel, esetleg ha van az ő anyukájának a képével. egy ilyen nagyon megható tud lenni :)
6/15 anonim válasza:
Nem túl drága egy saját készítésű, szívhez szóló ajándék. Készíttess neki egy naptárat az unokák vagy a saját képeiddel, esetleg egy fényképalbumot. Egy tortának is biztos örülne, amit te sütöttél, rajta egy kedves kis felirattal vagy mellé egy vers. A mamák szeretik a régi dolgokat, ha van pénzed rá, lepd meg valami szép kis szobrocskával, vázával, kézzel készített terítővel, stb. De annak fog örülni legjobban, ami neki szól és Te készítetted.
7/15 anonim válasza:
Olvasni szeret ? Esetleg egy belépő gyógyfürdőbe gyógymasszázsra?VAgy mondjuk ha egy kisállattal lepnéd meg ? Ez mondjuk kicsit rázós, jól fontold meg . De lehet hogy egy saját kezűleg készített valaminek örül a mamid a legjobban. Pl festett fűszertartó, dekupázsolt akármi , vagy mondjuk majd a hidegre tekintettel, gyapjú papucs, vagy gyapjú derékmelegítő?
8/15 anonim válasza:
Maria Treben, Isten patikaja c. konyve
gyogynovenyteak stb. szerintem orulne Neki!
9/15 A kérdező kommentje:
ez a gyapjú papucs egész jól hangzik úgyis olyan fázós a lába :)) hol kapok ilyet? köszönöm amúgy mindenkinek a válaszokat, jöhetnek még, válogatok :)
2010. szept. 7. 20:03
10/15 Kokas Lajos válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!