Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon meg lehet e állapítani...

Vajon meg lehet e állapítani egy férfiről külsőre h ideális családapa lenne?

Figyelt kérdés

Butának tűnik a kérdés, de mostanában elég sok ilyen pasival futottam össze. Azért definiálom az id családapa: szereti a feleségét, nem csalja, szeretne gyereket, tud velük bánni, 3-4 gyerekben is tud gondolkodni, jó munkája van, karriertudatos, de nem munkamániás, tudja mi a feladata a családban, nem erőszakos,mégis tekintélyt parancsoló.....nagyjából.

Szóval elmondom, h szerintem egy ilyen pasi milyen kívülről: átlagos magasságú, átlagos testalkatú (nem elhízott, nem gyúrós), nem csúnya, de nem kifejezetten használnád rá a sármos szót, kissé ritkásabb a haja a feje tetején, de kopasznak sem mondható.....kérlek ne mondjátok élből h hülyeség! Van ilyen ismerősöd?

2010. szept. 7. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, meg lehet állapítani. Azok a jó családapák, akik kopaszodók, 165 cm magasak, átlagosak. általában érettségijük van, és nincs lakásuk, autójuk.

Nőjük sincs, de ha téged megtalálnak a tenyerükön hordoznak és hűségesek maradnak. Ez komoly!

2010. szept. 11. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mondjuk abban igazad van, hogy a kicsit "csúnyánykább" férfiak(kevésbé magas, izmos, kopaszodó) nagyobb valószínűséggel lesznek jobb családapák, mivel a nem annyira vonzó, előnyös(hogy írjam, hogy ne legyen bántó!?) megjelenésük miatt kénytelenek jobban a belső adottságaikra támaszkodni, így megbízhatóbb apák lesznek.

A "tökéletes" férfiak pedig úgy vannak vele, hogy ők bárkit megkaphatnak elven nem csiszolják magukat ami a belső tulajdonságokat illeti. De ez akkor is csak általánosítás.

L/18

2010. szept. 11. 22:37
 13/14 anonim ***** válasza:

hát tényleg elég általánosító voltál. akkor ezek szerint a jó pasik és a szép nők mind érzelmi csődtömegek mert kívülre megkapták a jót belülre nem kell, és sz.r szülők lesznek????

pffffffff

elég szánalom ha vki azért rossz apa mert jól néz ki és tud csajozni, a csúnya meg azért jó mert nem tud. épeszű embernek meg se fordul a fejében család mellett csajozni, és itt körbeértünk, h aki helyes mind hülye?

2010. szept. 12. 09:30
 14/14 A kérdező kommentje:
nem feltétlen csúnya emberekre gondoltam, hanem olyanokra akikről nem az jut az embernek az eszébe, h milyen jó pasi, mondjuk 10ből 8, arányos, magas....stb. csak nem az a vezérhím....nem nevezném csúnyácskának! akik jól néznek ki mind hülyék? ezt én egy szóval sem mondtam, én is jól nézek ki és nem vagyok hülye.......mondjuk van az a férfitípus, akin az látszik h órákat állt a tükör előtt, szolizott és frissen gyantázott a mellkasa, na azzal ezért vannak fenntartásaim IQ tekintetében,mindössze csak azért mert ha valaki ennyit foglalkozik magával ott bizony másra elég kevés jut!
2010. szept. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!