Hogyan értelmeznéd? 49 évesen még az anyjával egy szobában alvó férfi.
Figyelt kérdés
Nem a körülmények kényszerítik őket, mert kétszobás a ház. Barátnői voltak, időnként vannak, de egyikkel sem költözött még össze. Mindig is otthon élt.2010. szept. 7. 18:10
1/12 anonim válasza:
úgy értelmezném hogy nagyon gáz..nemazért de nemkell neki magánélet?? pszihológust javaslom..
2/12 anonim válasza:
reakció1: van ilyen?
reakció2: neked ez tetszik?
reakció3: hol a manóban találkoztatok?
3/12 anonim válasza:
HÁt én is ismerek ilyet. A férjem egyik munkatársa. 50 éves korában aztán megismert egy roma csajt, és egyből helyrejött. Elvette feleségül, azóta már van gyerekük és persze külön élnek a mamától
5/12 anonim válasza:
anyuci pici fia, alapból 35-40 évesen már nem illik egy ingatlanban lakni.....egy szobában és majdnem 50, ugye nem akarsz vele összejönni?.....nagyon messziról!!!
6/12 anonim válasza:
Szerencsétlen anyakomplexusos ember. Sajnálom az ilyet, mert szellemileg nem érett, felnőtt, autonóm ember. Mindig is a "mama kicsi fia" fog maradni.
7/12 anonim válasza:
Nem, nem akarok összejönni vele, a rokonságba tartozik. Viszont az utolsó barátnő, aki mellette volt, engem hívogatott panaszkodni. De egy idő után már kifogy az ember a szavakból.
8/12 anonim válasza:
Nekem egy fiú ismerősöm 25 évesen az anyjával egy franciaágyban alszik, ha beteg.
9/12 anonim válasza:
Ismertem ilyet, de az meleg volt.
10/12 anonim válasza:
Semmi konkrét oka nincsen annak, hogy elítéljek egy ilyen férfit. lehet, hogy reálisan látja a világot és úgy gondolja, hogy nincsen olyan nő, aki az anyjánál is jobban szeretné őt.
Amennyiben a szexuális igényeit nem az anyja elégíti ki, ami azért elég valószínű, akkor semmi kivetnivalót nem látok ebben. Jó neki, hogy ilyen anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!