Szerintetek Izabella vagy Tünde a szebb név?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2010. szept. 7. 17:12
23/59 anonim válasza:
Mind2 szép de nekem a Tünde jobban tetszik mert mindig 1 tündér jut az eszembe róla:)
24/59 anonim válasza:
Sztem mindkettő szép, nem tudok választani.
25/59 anonim válasza:
Izabella,a Tünde egyáltalán nem tetszik
26/59 anonim válasza:
Izabella. Nekem a Tünde nem tetszik
27/59 anonim válasza:
Off: Itt miért kell lepontozni a válaszokat? Azért mert valaki elmondja a véleményét? Hát van, akinek a Tünde tetszik jobban, és van, akinek az Izabella. Mindenki elmondta, neki melyik tetszik jobban, erre akinek nem az tetszik, az lepontozza...szánalom :)
On: Nekem inkább a Tünde tetszik =)
30/59 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik az Izabella. Azért ilyen felkapott mert az Alkonyatban szerepel. Szerintem jelentéktelen. Ha kimonjuk, öregasszonyosnak hangzik. Kb. mint a Gizella... Bellának a kutyákat szokták elnevezni, az Iza becézés meg egyszerűen szörnyű... A Tünde szebb. A becézése aranyos, később nőies. De maga a kérdés szerintem is hülyeség, hisz kinek mi tetszik, és mint látszik megoszlanak a vélemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!