Milyen viszonyban vagy az unokatestvéreiddel?
Nagyon jó! :) 4unokatesóm [első unokatesó] van, anyukám részéről [apum egyke], az egyik u.tesóm olyan, mintha az igazi testvérem lenne, mindennap látjuk egymást. Az egyik ugyanúgy néz ki mint én, csak 1évvel fiatalabb [meg sokkal alacsonyabb és vékonyabb], az egyik 5évvel fiatalabb nálam, ő a "picilány" tök cuki, olyan mintha még mindig 5 éves lenne :D A 4.-el régebben jobban jóba voltunk, de most is nagyon jó a viszony.
Az utolsó 3, akit felsoroltam, ők igazi tesók, 120km-re laknak tőlünk kb 2havonta találkozunk, de fél nyarat, és karácsonyt nálunk töltik :)
13/L
Szia!
Az én kis "történetem" ott kezdődik, hogy apai ágon van 3 unokatestvér, de a nagy korkülönbség miatt (kb. 20-22 év) nem beszélünk. Az egyiknek már 13 és 11 éves gyerekei vannak. A másiknak meg 1 és 4 évesek. Tehát nem sok közös van :/ . Anyai ágon van egy 26 , 25 és 19 éves . Velük mindegyikkel jóba vagyok. A 19 évessel együtt bulizunk, ha ott vagyok Náluk. A többivel is nagyon jó a kapcsolatom!
Még soha nem gondoltam bele, hogy mennyi unokatesóm van, szal most utánaszámoltam. :) 7, de korban iszonyatosan nagy a szórás. 19-45-ig, ahol mi a tesómmal a középmezőnyben vagyunk. Nem tartjuk a kapcsolatot, de tudunk egymásról. Illetve én tudok mindegyikről, hogy épp hol tart az élete, a többiek szerintem nem nagyon tudnak eymásról. Némelyikkel msn-ezek néha, vagy évente kb 1szer emailt váltok, de van olyan is, amelyikkel csak úgy véletlenül futok össze kb minden 10 évben egyszer de konkrétan nem keressük egymás társaságát. Általában kedvelem őket, vagy közömbösek számomra, . Gyerekkorunkban soha nem tartottuk egyikkel sem a kapcsolatot még annyira sem mint most.
De most úgy elképzeltem milyen lenne egy nagy unokatesó találkozó. Mind anyai ágról van, szal mindenki mindenkivel rokon, de egy helyen még nem láttam együtt így a családot soha. Szerintem nem is fogom.
Sajnos utálnak engem, a szülők rivalizálása miatt.
Nem is tartom velük a kapcsolatot. De mostanra már nagyon különböznek tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!