Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogyan értelmeznétek?...

Ezt hogyan értelmeznétek? "anyósjelölt" megmondta.

Figyelt kérdés

A párom és én több mint 3 éve vagyunk együtt. Kb úgy élünk mint egy jó házaspár, habár még egyetemisták vagyunk (jelenleg távkapcsolat). Múlt héten a párom nálam volt, nem volt pénze, így én álltam a legtöbb részét a kiadásoknak (utazás, kaja stb). Úgy vagyunk vele, hogy mikor kinek van az ad, ebből sosem volt probléma, nekünk ez teljesen természetes...Mikor hazaértünk szombaton "anyósnak" egyből volt egy megjegyzése, hogy "élősködött" rajtam a párom. ezen nagyon kiakadtam. egyáltalán hogy mondhat ilyent? 3 év után...

meg nemrég én voltam velük két hetet úgy, hogy mindent ők fizettek, akkor ezek szerint én is "élősködtem"?

Vagy oda nem hat a dolog csak visszafele? Miért baj ha néha én is állok valamit? Vagy igazából az is baj ha ők fizetnek csak nem mondják? (mikor arra kerül sor nagyon előzékenyek, kedvesek...)

Igazából nem szidni akarom őket,mert igazán rendesek hozzám mindig, csak valahogy nem tetszett ez a kijelentés:-S

21-L

2010. szept. 6. 21:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi Nektek is, lehet, hogy igazatok van, s csak túlreagálom.:)
2010. szept. 7. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem csak régimódi gondolkodású és nem akarja, hogy a nő állja az anyagi részét a dolgoknak. úgy gondolja, hogy ez a férfi, vagy legalábbis a fiús csalás dolga. biztos vagyok benne, hogy szívesen látnak vendégül téged. egyszerűen csak rossz volt a megfogalmazás. ne vedd magadra
2010. szept. 7. 13:53
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. szept. 7. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!