Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 éve vagyok férjnél és 15év...

1 éve vagyok férjnél és 15év a korkülönbség köztünk, már az ágyban sem működik a dolog, máshol keresem a boldogságot, de anyum az égig magasztalja és nem ért meg engem, hogy nem vagyok boldog. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 20:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
47%
Ha pár hónapos gondjaid vannak már egyből máshol keresed a boldogságot ahelyett hogy megoldanád.Nem volt orgazmusod akkor miért nem beszélted meg vele biztos megoldotta volna valahogy.Ez egy veszett ügy főleg hogy sok a kórkülömbség váljatok el szerintem.
2010. szept. 7. 08:07
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Elválnék. Ez a férfi egy nyomorék, nem csoda, hogy megcsaltad (nem vagyok a megcsalás híve egyébként, de bizonyos esetekben emberileg megérthető, még ha nem is elfogadható). Biztos azért nem volt orgazmusod, mert a férjed állandóan ócsárolt (ócsárlás = érzelmi bántalmazás). Keress egy hozzád illőt, ne egy vén papát, és ne hagyd, hogy anyád beleszóljon az életedbe. Legjobb lenne, ha különköltöznél tőle.
2010. szept. 7. 08:19
 23/24 anonim ***** válasza:
35%

Miért mentél hozzá? Ne már, hogy az esküvő után vett minden 180 fokos fordulatot. Kellett a habos-babos meg a 15 év, ugye? Vagy a pénze?

Mondjuk a párodat se sajnálom, mert neki meg gondolom kellett a fiatal pipi.

Mit tennék? Megenném, amit főztem. A boldogságot senki nem fogja neked tálcán kínálni, ha MAGADBAN nem találod meg, másban sem fogod.

2010. szept. 7. 09:01
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészen biztos vagy ebben hogy nem akarod őt semmiképp,sokadszori megbeszélés után sem változik semmi,akkor húzz el a fenébe,és váljatok el!!!!!Ne izgasson mennyi pénzt tettél bele,ha nem adja oda sem,dől össze a világ,de amugy meg elvileg ki kéne fizetnie téged a házból,be leet rajta hajtani jogi úton.Addig fogsz bénázni,már ne haragudj hogy ezt a szót használom,amég szülsz neki még egy gyereket is,"mert az anyud azt akarja" alapon,azzal viszont már végképp lehetetlen helyzetbe hozod magadat.Ugyhogy ha egy kis esélyt is látsz a kapcsolat megmentésére,és szereted,(bár erősen kétlem ha ahelyett hogy megpróbáltad volna megoldani a dolgokat,másnál kerestél vigaszt) akkor tegyél érte,ha nem,akkor meg válj el mihamarabb!!!!!
2010. szept. 7. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!