Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 éve vagyok férjnél és 15év...

1 éve vagyok férjnél és 15év a korkülönbség köztünk, már az ágyban sem működik a dolog, máshol keresem a boldogságot, de anyum az égig magasztalja és nem ért meg engem, hogy nem vagyok boldog. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 20:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
köszi,hogy írtál.Az eljegyzés után már sokat változott a dolog kettönk közt,sokat veszekedtünk,mert minden este kocsmázott és nem érdekelte bármit mondtam.Ha valamiről beszélni akartam akkor lehüjézett és soha nemvolt igazam (ez így van ma is).A lagzi elött visszaadtam a gyűrűt és elmondtam anyumnak is,hogy nem akarok hozzameni,másnap este amikor hazajöttem a mlóból mind a kettő ugy viselkedett mintha nem történt volna semmi (anyummal egy helyen lakunk,ő már az eljegyzés előtt ideköltözött).Az azt követő héten is anyum fojtatta az élőkészületeket,a párom nem költözött el és minden este meló után orákat sírt meg könyörgött,míg végül igent mondtam.Egy pár holnapot megvoltunk,mert soha nem mondtam semmit semmire,aztán bennem összegyültek a dolgok de nem volt akivel mebeszéllyem.Majd jött az ,hogy hetekig nem voltunk együt,és ha igen nekem akkor sem volt jó,nem tudtam elmenni.Majd a heteket 3-4 holnap követte,és most itt állok tétlenül és nem tudom hogy mit tegyek.Ráadásul most készül a házunk amibe beleraktam az ajándékpénzem és anyum több hónapi fizetését és a ház nem az ő nevén van
2010. szept. 6. 21:30
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
Na így már értem. Azt ajánlom menjetek el párterápiára. Sokat segíthet. Ne anyukádat hibáztasd, ő nem feltétlenül látott bele a dolgokba, sima veszekedésnek nézhette, ami mindenhol előfordul. Talán még menthető a dolog, elvégre szeretted őt, gondolom most is szereted. A megcsalást felejtsd el, ne fájdítsd senki szívét, de menjetek el párterápiára, nincs mit veszítenetek. Remélem sikerül!
2010. szept. 6. 21:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Költözz el, hagyd őket egymásra.
2010. szept. 6. 21:38
 14/24 anonim ***** válasza:
42%

A félrekufircolás az egyik legalpáribb megnyilvánulása a hiteltelen személyiségnek és a gyáva konfliktuskerülő magatartásnak.

Mit tennék a helyedben? Ha menthetetlen a házasság: VÁLNÉK.

Ha van esély, akkor pedig megpróbálnám rendezni a nehézségeket. A Te életed, nem anyukádé, ezt neki is el kellene fogadnia.

De soha nem élnék hazugságban!

2010. szept. 6. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

Anyud egy kerítő!

Ez a te életed, csak azt tedd, amiért tudod vállalni a felelősséget! Állj a saját lábadra érzelmileg!

2010. szept. 6. 21:47
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem lett volna szabad "máshol" keresned a boldogságot, ez azért már mégis csak házasság.

Először beszélned kellett volna a problémáról a férjeddel. Bár jobb későn, mint soha.

Az én házasságom is nehezen indult 2 éve.

Ne az legyen a szemed előtt, hogy már neked más kell, mert valami nem működik jól a közös életetekben. Szerintem feltétlenül beszéljetek a dologról, hiszen valamiért csak hozzá mentél. :-)

2010. szept. 6. 21:48
 17/24 jujube ***** válasza:

En ugy gondolom, hogy ha egy ferfival egyutt elsz, es nincs szex, akkor az azt jelenti, hogy mashol van neki valakivel.

Nem normalis egy ferfinal, ha nem akar veled lenni, raadasul honapokig??

hm..

Az lehet, hogy amiatt alakult, hogy te mar nem kivantad, de ha ebbe csak ugy beletorodik, akkor reszerol mar meg is oldotta, kulonben jobban erdekelne ot, hogy vajon miert is nem akarsz vele lefekudni..

Nem erolteti meg magat, vajon miert?

hm..

2010. szept. 6. 21:52
 18/24 anonim ***** válasza:
27%
Hiába a körítés te mondtál neki igent szóval vállaltad. Késő bánat. Plusz tanulj meg helyesen írni.
2010. szept. 6. 22:31
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Ez a férfi nem tisztel téged, és nullának néz téged. A messze elkerülendők csoportjába tartozik. Kár, hogy nm vetted észre. Nehogy gyereket szülj neki, ezzel csak fokoznád a bajokat. Én maximálisan házasságpárti vagyok, de ebben az setben nagyon elgondolkoznék a váláson.
2010. szept. 6. 22:55
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát ez elég gáz. Gondolom anyukád első pillanatban mikor megmondtad, hogy egy 15 évvel idősebb hapsiba vagy szerelmes, nem ujjongott örömében. De a kedvedért igyekezett megszeretni, gondolom nem egyik pillanatról a másikra ment. Most meg, hogy te már nem szereted a hapsit, anyádtól is azt várod, hogy fél perc alatt utálja meg ő is. És mindenki azt írja, hogy anyád milyen galád, hogy meri kedvelni a vejét....áhhhh. Ennyire nem lehet manipulálni az embereket.
2010. szept. 7. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!