Van itt olyan fiatal, aki hàtat fordított az egész csalàdjànak, a sok szenvedés miatt, amit okoztak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt lelki, akàr anyagi lehúzàsra, ami miatt annyira elege lett, hogy egyszer és mindenkorra az egész csalàdjàval (szülő, testvér, nagyszülő) megszakította a kapcsolatot, és ez volt az egyetlen esélye a normàlis életre. Szeretnék történeteket, okokat, megoldàsokat olvasni, ki hogy làbalt ki, és hogy gyógyult fel lelkileg, hogy alakított sajàt életet, és milyen érzés ez. Én is így jàrtam/tettem, de még nincs vége sajnos.2021. dec. 16. 15:51
21/21 anonim válasza:
Yo, a 12-es vagyok....
Sikerült titokban össze jönnöm azóta vele és már értem anyámék miért krvázták le mert azóta megcsalt :)
megbántam hogy szemét ként kezeltem a szüleim viszont megromlott a kapcsolatom velük. megbántam mindent... Gondolkozzatok el ti is 2x mielőtt cselekedtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!