Ezt most mire véljem?
Ma kaptam egy biztonsági gyerekülést a nagymamámtól.
A barátommal együtt vagyunk már néhány éve, de esküvő még szóba se jött, nem hogy egy gyerek. Egyetemre járok még, és legalább 5-6 évig még nem is akarok gyereket.
Folyton olyan kérdésekkel jön a nagymamám, hogy mikor költözünk össze, mikor lesz esküvő és gyerek.Erre az volt a válaszom, hogy egy ideig még nem... Nem értem miért kell siettetni, hiszen nem vagyunk az őskorba. Erre fő ma küldött egy biztonsági gyerekülést, és telefonon megkérdezte, hogy tetszik-e. Tudja jól, hogy hallani se akarok gyerekről, de ez kiverte nálam a biztosítékot. Ha szükségem van bármire is, akkor veszek magamnak a maga idején.
Szerintetek ez normális dolog volt?
Te meg még nem nőttél fel eléggé, hogy el tudd fogadni, hogy másoknak más álmai vannak, mint neked. - 6-os, te miről beszélsz? Ha gyereket akar, fogadjon örökbe vagy csináljon, de NE a kérdezőt cs.sztesse.
Kérdező: én eladnám és pont.
66 éves vagyok, unoka sehol, az életem meg értelmes.
Dolgozok, becsül egy csomó ember, szeretnek is és viszont.
Eszembe nem jut a nagyobb gyerekeim magánéletébe belepofázni főleg ilyen bunkó, agresszív módon.
Nem a gyerekülés hiánya miatt nincs gyereked, hanem mert nem érzed aktuálisnak.
Én visszavinném neki, hogy addig is tárolja, mert nem akarom kerülgetni.
Vagy bedobnám valami segélyakcióba, van olyan bőven.
Ne tűrd el szótlan, mert rászokik!
Legközelebb egy karton bébiételt fog hozni! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!