Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családosok ha meghalna a...

Családosok ha meghalna a párod egyedül is eltudnád magad tartani és a gyerekeid?

Figyelt kérdés

2021. dec. 14. 13:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%
10: sokan nem is gondolják mekkora költség egy autó havonta lebontva minden költséggel együtt...
2021. dec. 14. 15:27
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Mindkettőnkön van egy havi 6-6 ezer forintba kerülő életbiztosítás, ami 20-40 millió forintot fizetne akármelyikünk meghalna, tehát alapvetően nem változna semmi rövid és közép távon, mert ennyi pénzből utána még sok-sok évig fent lehetne tartani a meglévő életszínvonalat, illetve lehetne reagálni a megtörténő eseményre. A 20-40 milliót úgy kell érteni, hogy különböző esetekre mást fizet, pl. ha "csak" betegségben hal meg valaki arra 20 millió, ha balesetben arra 30 milliót, ha közlekedési balesetben arra 40 milliót.
2021. dec. 14. 16:45
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Igen.
2021. dec. 14. 17:21
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

Simán, mivel vagy 12 éve még a gyerekem mellett még férjem is eltartom a mentális betegsége miatt. "Mókás", de ő kerül a legtöbbe.

Ha meghalna, anyagilag megkönnyebbülés lenne.

2021. dec. 14. 17:28
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mivel amióta az elsővel teherbe estem munkanélküli vagyok
2021. dec. 14. 17:57
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
11-es igen több 10000ft havonta az autó, akkor is,ha csak az olajcserét,téli-nyári gumi,tankolás,és akkor még semmi szervízelés nincs benne.Ha egyedül maradnék a gyerekekkel igenis luxus lenne sajnos.De látom van akinek nem,és a lepontozók egyedül is ugyanúgy élnének.Van ilyen.Nekünk is van életbiztosításunk,de havi 6000-ért nem fizet ennyit,és van sajnos rossz tapasztalatunk biztosítóval halál esetnél,így azért erre nem alapoznék.
2021. dec. 14. 19:28
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
Biztosítok gondolom csak ugy matekoznak hogy végsö soron nekik legyen jó.
2021. dec. 14. 23:12
 18/22 anonim ***** válasza:
90%

Jelenleg is egyedul nevelem a 3 gyerekem. Igaz nem meghalt hanem kivagtam az exet.

Ha meghalna tobbet kapnek arvasagit mint amit fizet gyt jelenleg 😂

Szoval anyagilag jobban jarnek.

A tobbi resze nem gond meg tudom oldani. Jelenleg keresek annyit h egy csaladi jazat es egy kocsit is fent tudok tartani a gyerekek mellett.

2021. dec. 15. 06:22
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Gyerekünk nem lesz (nem lehet), de magamat és az állatainkat el tudnám tartani, persze.
2021. dec. 15. 07:32
 20/22 anonim ***** válasza:
73%

A család nem csak gyerekkel család. Ha meghalna a párom, tudnék boldogulni, mert sosem voltam ráutalva. Ő sem rám.

Gyereket sem vállalnék úgy, hogy azon kelljen rettegnem, hogy ne hagyjanak el, különben összeomlik minden, ez a halálesetre is vonatkozik.

2021. dec. 15. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!