Miért csinálja ezt apám?
Sziasztok!
Amikor apámmal elmegyünk sétálni vagy bármi,mindig elkezdünk storyzgatni,ez addig jó amíg nem jön szóba anyám,mert mindig elkezdi mondani apám hogy:”anyád ilyen rossz ember” “nem is értem miért házasodtunk össze” “anyádat nem érdekli mi van veled” anyád csak magával törődik” és ilyeneket,de anyám előtt meg adja a szépet,én meg kénytelen vagyok hallgatni mert nem akarok bunkó lenni.
Szerintetek miért csinálja ezt?
Téged használ pszichológus gyanánt. Hallgasd meg, esetlegesen adj neki tanácsokat mit kellene máshogy csinálni, hogy a problémái megoldódjanak. Ha ez nem tetszik neki akkor mondd meg neki, hogy akkor egy pszichológusnak meséljen erről, hátha az jobb tanácsot tud adni.
De az is lehet megoldod a házasságukat a brilliáns ötleteiddel. Bár ja, ez nem a gyerek dolga lenne és a szülő részéről felelőtlenség ezt a gyerekre "hárítani".
Amit a 3-as mond azt szerintem semmiképpen ne tedd. Már legalább is ha akarsz még vele beszélgetni ebben az életben.
Most kb. barátként tekint rád, de azzal a lépéssel kb. árulást követnél el.
Hallgasd meg mind a kettőt és próbálj meg a két történet alapján mindegyiknek olyan tanácsot adni ami szerinted javítana a családi kapcsolatokon.
Anyám nekem sírt (szó szerint), hogy apám nem segít, meg ilyen meg olyan. Hát, ez nem kicsit stresszelt, csak ugye megérteni a dolgot félig, igazságot tenni meg anyámnak segíteni semennyire nem tudtam.
Apád gyáva is, mert neked szidja anyádat, neki szembe kiskutya. Anyád vagy sakkban tartja vagy tudja, hogy anyádnál jobbat nem engedhet meg magának vagy jobbat nem érdemel. Hárítanod kellene ezeket a dumáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!