Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyermeket tervezel?

Hány gyermeket tervezel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 14:04
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
86%
Nincs külön terv, majd ahogy épp jónak érezzük.
2021. dec. 5. 22:37
 52/57 anonim ***** válasza:
87%

2#

Nekem ikreim vannak, nem eszik olyan forrón a kását😅

2021. dec. 6. 03:31
 53/57 anonim ***** válasza:
86%
Egyet sem, egészségi okokból.
2021. dec. 7. 12:19
 54/57 Kaya_ válasza:
83%
Fiatalabb koromban nem különösebben gondolkodtam ezen, úgy voltam vele, hogy majd egyszer biztos akarok majd, ha eljön az ideje. Amíg egyetemista voltam, illetve dolgozni kezdtem, teljesen a tanulásra és a munkámra koncentráltam, egyáltalán nem érdekeltek a gyerekek, nem merült fel bennem a vágy irántuk. 29 évesen megházasodtam, ekkor már egyértelműen 2 gyereket terveztünk a férjemmel, egy fiút és egy lányt. Így is lett, most 5 éves a fiam és 1 éves a lányom, több babát nem akarunk, nekünk így ideális.36/N
2021. dec. 10. 23:19
 55/57 anonim ***** válasza:
37%

Siránkoznak itt a 24 évesek, fenéket. Faterom 56 évesen kezdett új családot, lett 2 gyereke, akik a mostohatestvéreim.

Ha kicsit belehúzok, a gyerekem nem sokkal lesz fiatalabb, mint a nagybácsik.

29/F

2021. dec. 11. 01:33
 56/57 anonim ***** válasza:
74%
Nullát vagy kevesebbet.
2021. dec. 11. 08:41
 57/57 Ollókezű Edward ***** válasza:
61%

55-ös: munkahelyemen a 60-as kollegám csinálta fel a szeretőjét. Az unokája gyakorlatilag idősebb, mint a gyereke. De jó lenne, ha nőként én is pottyanthatnék egyet vagy kettőt 60 évesen, de hát ez nem így működik.

Fiatalabb koromban úgy képzeltem el, hogy majd lesz 2 gyerekem, házam és férjem 30 éves koromra. Ebből semmi nem jött össze, de gyereket már nem is fogok vállalni. Szeretni szeretnék, de ezt felülírja az, hogy milyen világot hagy az emberiség az elkövetkező generációkra. Szerintem az egyetelen helyes, felelősségteljes út a gyerektelenség.

2021. dec. 20. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!