Hány gyermeket tervezel?
Pontosan 0-t, nem mindenkinek való gyerek be kéne már látni.
Azokkal a "haladó" gondolkodású egyénekkel van probléma akik lenézik őket, mert jaj kimarad élmény az életükből és nem hagyják a másikat úgy élni ahogy szeretnének, ezért is van egy csomó olyan gyerek aki kötelességből született meg de nevelésre már nem futotta...
Az hogy mi folyik ott az országban, politika rovatba tartozik az a diszkrimináció amit a szinglikkel vétenek, na mindegy is.
Mindenki éljen úgy ahogy szeretne és teheti, és ne legyen nyomás rajta, az a legtisztább dolog, elvégre mindenki csak egyszer él.
Kettőt terveztem, de közben rájöttem, hogy elég egy is a mai világban.
Persze jó lett volna, ha van egy testvére, de nem lesz. Most még kicsi, még nincsenek igényei, de majd óvodás korától lesznek. Ilyen játék, olyan játék, később majd tablet, telefon, Xbox, számítógép, ez az. Aztán ott van az iskola is, ha tovább szeretne tanulni. Benne van az is, hogy szétmegyünk az apjával, azért egy gyerekkel mégis csak könnyebb lesz új életet kezdeni, mint többel. És ott van az is, hogy borzasztóan nehéz volt vele az első 1 év, most sem könnyű, jelenleg 20 hónapos, de azért könnyebb.
Látom, a sok megkeseredett ember abban leli örömét, hogy lepontozza azokat, akik szeretnének gyereket... Kicsit sem vagytok szánalmasak, á nem...😅
Én sem akarok gyereket, mert örülök, hogy magamat el tudom látni! Túl önző vagyok egy gyerekhez! Meg nem bírom a gyerekeket, de, akkoris örülök mások boldogságának! Örömmel nézek meg én is egy szép családot!🙂
2t terveztem. Másodszorra ikrek lettek.
Így most 3 gyerekes anyuka vagyok
#39.
Érdekes gondolat…
De hát biztos majd jönnek és neked is mondják, hogy mekkora egy hímsoviniszta vagy, meg a nők amúgy sem akartak soha gyereket…
Igaz, hogy ennek ismét semmi köze a Te válaszokhoz sem.
#39.
Ez rendkívül ostoba gondolat, csak így tovább.
Mert hogy valaki nem akar gyereket az biztosan mentális gondokkal küzd.
Mesélj csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!