Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyermeket tervezel?

Hány gyermeket tervezel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 14:04
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
84%

Pontosan 0-t, nem mindenkinek való gyerek be kéne már látni.

Azokkal a "haladó" gondolkodású egyénekkel van probléma akik lenézik őket, mert jaj kimarad élmény az életükből és nem hagyják a másikat úgy élni ahogy szeretnének, ezért is van egy csomó olyan gyerek aki kötelességből született meg de nevelésre már nem futotta...

Az hogy mi folyik ott az országban, politika rovatba tartozik az a diszkrimináció amit a szinglikkel vétenek, na mindegy is.

Mindenki éljen úgy ahogy szeretne és teheti, és ne legyen nyomás rajta, az a legtisztább dolog, elvégre mindenki csak egyszer él.

2021. dec. 5. 16:42
 32/57 anonim ***** válasza:
54%

Kettőt terveztem, de közben rájöttem, hogy elég egy is a mai világban.

Persze jó lett volna, ha van egy testvére, de nem lesz. Most még kicsi, még nincsenek igényei, de majd óvodás korától lesznek. Ilyen játék, olyan játék, később majd tablet, telefon, Xbox, számítógép, ez az. Aztán ott van az iskola is, ha tovább szeretne tanulni. Benne van az is, hogy szétmegyünk az apjával, azért egy gyerekkel mégis csak könnyebb lesz új életet kezdeni, mint többel. És ott van az is, hogy borzasztóan nehéz volt vele az első 1 év, most sem könnyű, jelenleg 20 hónapos, de azért könnyebb.

2021. dec. 5. 16:44
 33/57 anonim ***** válasza:
20%

Látom, a sok megkeseredett ember abban leli örömét, hogy lepontozza azokat, akik szeretnének gyereket... Kicsit sem vagytok szánalmasak, á nem...😅

Én sem akarok gyereket, mert örülök, hogy magamat el tudom látni! Túl önző vagyok egy gyerekhez! Meg nem bírom a gyerekeket, de, akkoris örülök mások boldogságának! Örömmel nézek meg én is egy szép családot!🙂

2021. dec. 5. 16:57
 34/57 anonim ***** válasza:
19%
Egyébként, az a szomorú ebben, hogy a fehér ember nem akar gyereket, hogy a réti indiánok meg sajnos igen... 20 év múlva itt szörnyű világ lesz, mert ezek lesznek többségben...
2021. dec. 5. 16:59
 35/57 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem akik nem akarnak gyereket, azok már önmaguk megszületését is feleslegesnek gondolják. Ami aztán különböző mentális problémákhoz vezetett náluk!
2021. dec. 5. 17:11
 36/57 anonim ***** válasza:
77%

2t terveztem. Másodszorra ikrek lettek.

Így most 3 gyerekes anyuka vagyok

2021. dec. 5. 17:13
 37/57 anonim ***** válasza:
0%

#39.

Érdekes gondolat…

De hát biztos majd jönnek és neked is mondják, hogy mekkora egy hímsoviniszta vagy, meg a nők amúgy sem akartak soha gyereket…

Igaz, hogy ennek ismét semmi köze a Te válaszokhoz sem.

2021. dec. 5. 17:13
 38/57 anonim ***** válasza:
87%

#39.

Ez rendkívül ostoba gondolat, csak így tovább.

Mert hogy valaki nem akar gyereket az biztosan mentális gondokkal küzd.

Mesélj csak...

2021. dec. 5. 17:17
 39/57 anonim ***** válasza:
0%
#41.Erre csak simán azt mondanám buta vagy szűk látókörű, a felsorolt szavakat max valami szélsőjobbos vagy egyéb radikális politikai nézetű ember mondaná, de igazat megvallva most hallok erről először amit leírtál(hímsoniviszta)pedig sok helyen megfordultam már.
2021. dec. 5. 17:19
 40/57 anonim ***** válasza:
14%
41. Ebben is lehet valami, viszont akkor a fehér ember már régen kihalt volna.
2021. dec. 5. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!