Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyermeket tervezel?

Hány gyermeket tervezel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 14:04
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
17%
43. Honnan tudod hogy pont a te meg nem született gyermeked nem tudna tenni egy szebb és élhetőbb világért?
2021. dec. 5. 17:31
 42/57 anonim ***** válasza:
83%

Azt nem értem csak, hogy mi a búbánatért nem lehet elfogadni, de leginkább ép ésszel felfogni, hogy nemes egyszerűséggel nem vágyik mindenki gyerekre! Mert nem szereti őket és/vagy nincs hozzájuk türelme, esetleg idegesítő őt a bömbölés, a hiszti, ne adjisten nincs kedve több milliót kifizetni a felnevelésére, nem szeretne a nyakába venni egy életre szóló felelősséget, rengeteg stresszt, idegeskedést stb stb. Minek kell baromságokat beleképzelni és belemagyarázni, mint pl hogy aki nem akar gyereket, az biztos a saját születését is feleslegesnek tartja (???fuck logic, semmi összefüggés a kettő között, de végülis…) és emiatt mentális problémáik lettek. 🤦🏻‍♀️ Jó ég. Az eszetekbe se jutott, hogy pusztán egyetlen porcikájuk sem vágyik egy 0-24 órában bőgő, folyamatos ellátást igénylő, nyivákoló újszülöttre? Nem kell hasraütésszerűen megállapított, Tescos kristálygömbből kiolvasott halandzsát mellé köríteni.

Semmivel sincs nagyobb esély mentális betegséget fellelni egy gyereket nem akaró embernél, mint egy gyereket akarónál, ugyanis a kettő egyáltalán nem törvényszerű, hogy összefüggésben áll!

2021. dec. 5. 17:44
 43/57 anonim ***** válasza:
86%

#46.Mi vagyok én Elon Musk?

Hagyjuk már ezeket a bullshit dolgokat, örülök ha megélek ebben a csodás országban, pályakezdő diplomásként nem hogy még gyereket meg családot, meg pont én fogom megváltani a világot a közel minimálbér összegből, azért egyesek el vannak szállva rendesen, meg kell hagyni.

Ameddig itt él az ember Magyarországon addig a túlélés a legfontosabb hogy ki tudja fizetni az albit, a kaját meg tudja venni aznapra stb.

Van akinek jól megy a sora, az meg azért nem akar gyereket, mert milyen nyűg nyaralás esetén félretenni, tudomásul kell venni hogy ez is rétegigénnyé fog válni.

2021. dec. 5. 17:46
 44/57 anonim ***** válasza:
13%

46."Mi vagyok én Elon Musk?"

Miért ne! Szerintem Galamb József, vagy csonka Jánost sem vetette fel a pénz, és mégis hozzá tudott járulni az autómobilitás fejlődéséhez. A többi magyar feltalálóról nem is beszélve.

2021. dec. 5. 18:02
 45/57 anonim ***** válasza:
13%
Illetve magyar találmányról
2021. dec. 5. 18:03
 46/57 anonim ***** válasza:
90%
0
2021. dec. 5. 19:27
 47/57 anonim ***** válasza:
64%
Legalább 3-at szerettem volna, de nem igazán találtam eddig alkalmas nőt. 35/F
2021. dec. 5. 20:37
 48/57 anonim ***** válasza:
90%
Régen úgy képzeltem el, hogy lesz egy nagyobb gyerek, aztán 6-7 év múlva, tehát mikor már iskolás, lesz egy kistestvére. Aztán nem úgy alakult az életem, így ennek az esélye most már a korom miatt gyakorlatilag nulla, örülök, ha egy összejön. A párommal is egy gyereket beszéltünk meg.
2021. dec. 5. 20:49
 49/57 anonim ***** válasza:
90%
20 éves korom körül 2-t terveztem, de válságban voltam pályakezdő, és nem volt olyan párkapcsolatom, amibe lehetett volna gyereket vállalni. Most 37 évesen már egy gyereket sem akarok.
2021. dec. 5. 21:43
 50/57 anonim ***** válasza:
58%

"és köztetek az ÖSSZES “rokonnak” volt leszármazottja."

Anyai nagymamám egyik testvére olyan szívbetegséggel született, ami miatt belehalt volna egy terhességbe, sose lett gyereke.

2021. dec. 5. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!