Anyám és apám féltestvérek, tehát akkor vérfertőző kapcsolatba születtem én és a nővérem. Undorodok a szüleimtől , amikor ez eszembe jutt, szerintetek ez normális? A párkapcsolatban ezt el kell mondanom a másik félnek ?
Figyelt kérdés
Gyerek korom óta tudom, hogy anyám és apám féltestvérek, de már több mint tíz éve nincsenek együtt, ezt csak a szűk családi kör tudja rólunk.
Testvéremet nem érdekli éli az életét, de én nem tudom túl tenni magam ezen mentálisan.
Félek, hogy debil gyerekeim lesznek.
Van itt valaki hasonló helyzetben?
2021. dec. 2. 21:10
1/18 anonim válasza:
Pszihologus es genetikai tanàcsadas gyerek előtt.
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Erre én is gondoltam.
2021. dec. 2. 21:18
3/18 anonim válasza:
Teljesen természetes, h aggodsz. Egy jó terapeuta segít, illetve mindenképp ahogy az első írta keress fel orvost is. Akár ezzel a kérdéssel is, még gyerekvállalás előtt. Ha pedig nem lehetne gyereked, lehet, h lenne lehetőséged örökbefogadni egy picikét, akit felnevelsz.
4/18 anonim válasza:
Én a helyedben biztosan nem kockáztatnék meg egy beteg gyereket, fogadj örökbe úgy is sokan vagyunk!
5/18 anonim válasza:
Féltestvérek? Ki volt a közös szülőjük?
6/18 A kérdező kommentje:
Sajnos az apjuk az én nagyapám.
2021. dec. 2. 21:36
7/18 anonim válasza:
Nem a leendő gyerekeid miatt kellene aggódnod....
8/18 anonim válasza:
ha neki lenne baja, az már kiderült volna
9/18 anonim válasza:
Hát magadról csak tudod hogy rendben vagy-e vagy sem, mármint egészségileg.
10/18 anonim válasza:
Nem kell félned. Te lennél beteg, ha hibás géneket hordoztak volna a szüleid. Ha te normális párt találsz, nem lesz nagyobb esélye a rendellenességnek mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!