Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet most a párom, hol...

Hol lehet most a párom, hol keressem? Kilenckor elment cigiért, azóta nem tudok róla semmit.

Figyelt kérdés
Egyszer már volt ilyen, akkor volt telefonja és felhívtam, de majdnem megvert amikor hazajött, hogy nem bízok meg benne. Itt ülök tehetetlenül. Köszi!
2010. szept. 5. 00:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
82%
Ez a kérdés mosolyt csalt az arcomra(illetve röhögtem XD), köszi ;) Kicsit sem gáz, hogy egy férfi nem meri megkeresni a feleségét, áh nem, az hogy majdnem megvert egy NŐ pedig kééész XD
2010. szept. 5. 09:52
 42/52 anonim ***** válasza:
22%
kocsmában keresd.. de az is lehet ,hogy találkozott egy régi haverjával és elkeztek beszélgetni ^^
2010. szept. 5. 09:57
 43/52 anonim ***** válasza:
54%
ja azt hittem ,hogy ma reggel 9-kor ment el :O
2010. szept. 5. 09:58
 44/52 anonim ***** válasza:
56%

Azt hittem hogy ma 9-kor tűnt el,de már látom hogy tegnap.Ha férfi vagy nem semmi ha a nőd megver.Ha nő vagy akkor inkább nem szólok semmit.

22/L

2010. szept. 5. 10:36
 45/52 anonim ***** válasza:
34%
Nem is válaszol, biztos kamu.
2010. szept. 5. 11:04
 46/52 anonim ***** válasza:
40%

"Igen, megjött.

A kocsit egy csöppet összetörte."

Nem értem miért kell érte annyira aggódni, ha kocsival ment...nem egy sötét sikátorban ment egyedül az éjszaka közepén,hanem egy kényelmes autóval.

Meg,hogy összetörte a kocsit?!Hagyjuk már, tiszta kamu ez a kérdés....

2010. szept. 5. 11:05
 47/52 anonim ***** válasza:
40%

Majdnem megvert a párod, aki nő? Téged, akiről nem lehet tudni, hogy férfi vagy-e, vagy nő?

Hatalmas kamunak néz ki...

2010. szept. 5. 11:06
 48/52 anonim ***** válasza:
35%

Nem olvastam el a válaszokat. De kedves kérdező

"de majdnem megvert amikor hazajött"

ezek után te még együtt vagy vele???

2010. szept. 5. 11:31
 49/52 anonim ***** válasza:
51%
ha egy "pöppet" összetorte a kcosit, akkor nem hiszem, hogy azzal foglalkoztál volna, hogy minket értesíts. -.-
2010. szept. 5. 11:47
 50/52 anonim ***** válasza:
51%
Elején válaszoltam,akkor abban a tévhitben voltam,hogy a kérdező nő de most meglepődve olvasom,hogy férfi lenne?És megvert a csajod,meg nem mersz kimenni este a veszélyes környékre?Nem vagy semmi:XD
2010. szept. 5. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!