ő nem keres, akkor én sem keressem?
Szerintem ne keresd! Csak magadnak ártanál! Legyen benned büszkeség, még ha így nagyon fáj is. Valószínűleg az exed távolságtartó és érdektelen hangnemben beszélne veled telefonban, amitől még rosszabbul éreznéd magad, hisz még meg is alázod magad ezzel.
Nagyon sajnálom, borzalmasan fájhat most neked, tudom, de légy erős! Kitartást!
Megkérdezhetem: nem éltetek együtt a 8 év alatt?
Ne keresd. Egyrészt megalázó lenne számodra a helyzet (ismét), mert az exed azt látná, hogy töröd magad utána, Te pedig már nem kellesz neki. Ez kegyetlen érzés!!!
A másik pedig, hogy ha még az exed érez valamit irántad, akkor jobb megvárni, hogy ő keressen. Hogy hiányozzál neki. Inkább ilyenkor jobb taktika titokzatosnak lenni, eltűnni egy kicsit a "süllyesztőben". Egy idő után felébred benne a kíváncsiság, hogy mi lehet veled! (kivéve persze, ha tényleg nagyon megúnt, vagy összevesztetek, bár írtad, h békében váltatok el).
Együttéltünk.
Igazából nem beszélne velem bunkónk, lekezelően és nem lenne távolságtartó.Nem így váltunk el.Tudom, hogy bármikor hívhatom.De nekem ez nem jelenti azt,hogy élni kell a lehetőséggel.tudom hoyg kedves lenne,és nagyon bőgnék.De annyira-annyira rossz,hogy így bírja,egyszer sem keresett.
Nem a bunkóságról van szó, hanem a szakítás pszichológiájáról... :((
Amúgy lehet tudni, miért mentetek szét? Közös döntés volt? Valaki hibázott? Vagy elhidegültetek egymástól?
Hú, hát én meg tudlak érteni. Nekem is volt egy nagyon hosszú kapcsolatom, ami emiatt ment tönkre. Csak nálunk én voltam az "otthonülősebb", és a barátom a jövős-menős-pörgősebb... és belefásultunk, hogy ő mindig menne, én meg nem. Szétváltunk.
Azóta mindketten megtaláltuk a hozzánk illő párt, gyerek van nálunk is, az exnél is már.
És tudod mi a vicc? Hogy most már én nem vagyok itthonülős, ő meg az lett!!! :)) (a bátyjától tudom, akivel jóban vagyunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!