Hol lehet most a párom, hol keressem? Kilenckor elment cigiért, azóta nem tudok róla semmit.
Figyelt kérdés
Egyszer már volt ilyen, akkor volt telefonja és felhívtam, de majdnem megvert amikor hazajött, hogy nem bízok meg benne. Itt ülök tehetetlenül. Köszi!2010. szept. 5. 00:38
11/52 <b>Chuck Norris</b> válasza:
Szoktasd le a cigirő".
12/52 anonim válasza:
Az ilyenből aki majdnem megver azt tudom kinézni, hogy kocsmába van a haverjaival, k*rvázik vagy felszedett egy csajt és épp azt dugja vagy készül megdugni. (Ha rám kezet emelne a férjem megmondanám neki hogy még egy ilyen és válok, mert aki egyszer "majdnem megver" az egy idő után tényleg megver).
13/52 anonim válasza:
Szerintem csavarog:/ Ha holnap kiderül hol volt megírod? kíváncsi vagyok, csak most megyek aludni:)
14/52 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem csajozik, és nem fogdossa a pultoslány mellét, mert ő Nő!
Azt hiszem elég sok az előítélet abban a tekintetben, hogy ilyet csak egy férfi tehet.
2010. szept. 5. 01:33
15/52 anonim válasza:
Egy nő vert meg téged majdnem a múltkor? :O XD
16/52 anonim válasza:
szerintem ha holnap estig nem keröl elő, jelentsd be!
Rokonok, közeli barátokat kérdezted már?
17/52 A kérdező kommentje:
01.36. Ki mint él, úgy ítél!
2010. szept. 5. 01:43
18/52 A kérdező kommentje:
Tudom. Köszi!
2010. szept. 5. 01:50
19/52 anonim válasza:
Ha ő a nő és te a férfi, miért ő megy a sötétben ki a veszélyes környékre? és te miért nem mered megkeresni? ennyire puding vagy? akkor nem csoda hogy majdnem megvert egy nő és hogy egy FÉRFIhoz menekül.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!