Van olyan csalàdtagod, aki belekényszerített vagy jelenleg is belekényszerít egy àltalad nem akart helyzetbe?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 07:57
1/26 anonim válasza:
Nincs, senkit nem lehet belekényszeríteni egy helyzetbe, ha nem akarja.
2/26 anonim válasza:
Nekem volt, még a húszas éveim elején. Anyukám minden áron azt akarta, hogy menjek egyetemre, holott én egy fodrász tanfolyamra akartam menni. Végül rávett, hogy beiratkozzak olyan szakra, ami közgazdász végzettséget ad. Végül nem bántam meg, jól el tudtam vele helyezkedni, de szerintem akkor se volt jogos, hogy rám erőltette.
3/26 A kérdező kommentje:
Nàlunk apu (64) nem akarja, hogy felnőjek és gyerekként kezel engem (28). Nem bírja feldolgozni, hogy van élettàrsam és hallani se akar róla. Nem a személye miatt, hanem maga a tény. Mit lehet ezzel kezdeni?
2021. nov. 19. 08:14
4/26 anonim válasza:
Az élettársi viszony zavarja (tehát hogy nem házasság), vagy, hogy már nem az ő kis hercegnője vagy?
Bármelyik is, szerintem engedd el. Ha zavarja, ő baja, attól még szeret téged, te is őt, ha felhozza és kellemetlen a szitu, vagy ha úgy kezd viselkedni, hogy kellemetlen neked, akkor köszönsz, puszi puszi, menned kell.
5/26 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, az zavarja, hogy màr felnőtt vagyok, és nem csak ő van az életemben egyedül, mint férfi. Meg talàn fél attól is, hogy akkor majd jönnek az unokàk, stb és ez lehet szàmàra azzal egyenlő, hogy akkor idősödik.
2021. nov. 19. 08:48
7/26 anonim válasza:
Andropauzás vén hülye. Az én apám is ilyen, csak az edzeni kezdett, mert a 20 éves kolleganőjének is lapos a hasa. :D
Távolodj el tőle, mert sosem fog megbékélni a korával. Nőben is millió ilyen van.
8/26 anonim válasza:
És ezzel mit eröltet rád? Vagy emiatt szakítasz a partnereddel?
Mellesleg ennyi idösen már önálló felnöttnek kellene lenned, aki a saját életét, párkapcsolatát az apja beleegyezése nélkül képes vezetni.
9/26 anonim válasza:
A férjem családja nem akart elfogadni mert elveszem az ő fiúkat. A férjem megszakította velük fél évre a kapcsolatot. Azóta tudják hogy kell viselkedni. Ez tíz éve volt, tehát azóta nincs gond.
10/26 anonim válasza:
Most fogjunk össze, s utáljuk közösen a kérdező apját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!